İslam Memiş'ten sevgililer gününe hediye tavsiyesi! Bunu alan hem yatırım yapacak hem hediye alacak, ünlü ekonomist onu önerdi..

İslam Memiş'ten sevgililer gününe hediye tavsiyesi! Bunu alan hem yatırım yapacak hem hediye alacak, ünlü ekonomist onu önerdi..

14 Şubat’a sayılı günler kala çiftler ne hediye alacağını düşünürken bu kez tavsiye İslam Memiş’ten geldi. Bu tavsiyeye uyup sevgilisine bu hediyeyi alan hem yatırım yapmış olacak hem hediye almış olacak. İşte ünlü ekonomistten öneri…

Para ve altın piyasaları uzamanı İslam Memiş, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne az bir zaman kala hem önemli uyarılarda bulundu hem de tavsiyeler verdi. Uzman isim hediye alacak kişilere dikkati çekerek “dolandırılmayın” ikazını yaptı. Öte yandan alınabilecek hediyelere ilişkin de bazı tavsiyelerde bulundu.

yeni-proje-16.jpg

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN “DOLANDIRILMAYIN” UYARISI

Kamu Son Haber’de yer alan habere göre, altına ilişkin yaptığı açıklamalarla ve yatırımcılara verdiği tavsiyeler de sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist İslam Memiş, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde hediye alma tercihin altın ve mücevherat gibi materyallerden kullanacak olanlara önemli bir uyarı yaptı.

Yine altın hediyenin ne de mücevherat hediyenin ucuz olmayacağını söyleyen uzman isim, piyasada görülen indirimlerin aslında bir dolandırıcılık yöntemi olduğunu belirtti. Altın ya da mücevher ürünlerinin normalde belirli değerlere sahip olduklarını ve aşırı düşük fiyatlara satın almalarının mümkün olmadığını söyledi.

Özellikle de pırlanta ürünlerde ucuzluk durumunun mümkün olmayacağını 50 bin liralık bir yüzüğün ya da herhangi bir pırlantanın 25 bin liraya satın alamayacağını söyleyerek alıcılara uyarılarda bulundu.

yeni-proje-15.jpg

İSLAM MEMİŞ’TEN HEDİYE TAVSİYESİ

İslam Memiş, Hediye alacak kişileri yalnızca uyarlayarak kalmadı aynı zamanda bazı tavsiyelerde de bulundu. Öyle ki pahalı hediyeler almak zorunluluğu olmadığını onun yerine kişilerin sevdiklerine değerli hediye almak için Bireysel Emeklilik Hesabı (BES) açarak gelecekleri için yatırım yapabileceklerini söyledi.

Bunların yanı sıra ülkemizde sigorta kapsamında olmayan çok fazla kadının olduğunu ve bu tür hediyelerle onlara sigorta imkanı sağlanabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN