İsrail'de doğan Türk şarkıcı Linet sosyal paylaşımıyla çok konuşuldu: Küçük yeğenlerim, dostlarım savaşın ortasında

İsrail'de doğan Türk şarkıcı Linet sosyal paylaşımıyla çok konuşuldu: Küçük yeğenlerim, dostlarım savaşın ortasında

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar tüm dünyanın gündeminde. İsrail güçlerinin hastaneyi vurması tüm dünyadan tepkilere yol açarken magazin camiası da bu iğrenç katliama sessiz kalmadı. İsrail'de doğan ve ilk albümünü orda yapan ünlü sanatçı Linet, Türkiye'ye gelerek kariyerine burada devam etti. Yaşanan acımasız katliamın ardından Linet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Bu acının tarifi yok!

İlk albümünü doğduğu İsrail'de yapan ve arından 1995 yılında Türkiye'de ilk albümünü çıkaran Linet, İsrail ve Hamas güçleri arasında yaşanan çatışmalarda sessizliğini koruyordu. İsrail güçlerinin hastaneyi bombalamasının ardından ünlü sanatçı sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü. Küçük yeğenlerim, dostlarım savaşın ortasında... İşte Linet'n sosyal medya paylaşımı...

İSRAİLLİ ŞARKICIDAN ŞOKE EDEN PAYLAŞIM

İsrail'de doğan Türk şarkıcı Linet İsrail-Hamas çatışmaları başladığı günden beri sessizliğini koruyordu. İsrail'in Gazze'de bulunan El Ehli Arab Hastanesi'ne yönelik bombalı saldırısından sonra şarkıcı sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından kareler paylaşan Linet, "Bu kadar acı yaşanırken kendimi ifade etmek zorunda kalmak bile acının başka bir şekli diye düşünüyorum. Ama bunu yapmak zorundayım. Ben 500 sene önce daha Osmanlı İmparatorluğu zamanında Türkiye’ye gelmiş olan atalarımdan beri bu topraklarda yaşayan Yahudi bir ailenin ferdiyim. 30 senedir sanatını bu topraklarda icra eden, ekmeğini bu topraklardan kazanan, bu ülkede vergisini ödeyen bir Türk vatandaşıyım." dedi.

ghhggh-2023-10-19t093231-256.jpg

"KÜÇÜK YEĞENLERİM, DOSTLARIM SAVAŞIN ORTASINDA"

Bu savaşın bir an önce son bulması gerektiğini belirten Linet, "Yapılan bu zulmün, akan bu kanın her iki taraf içinde bir an önce son bulması tek temennimdir. Benim de aile bireylerim, küçük yeğenlerim, dostlarım şu an savaşın ortasında. Savaşın kazananı olmaz. Akan kanın dini, dili, ırkı olmaz! Beni de böyle bir konuyla taraf gösterip yargılayıp hedefe koymanın vicdanı olmaz. Yorumlarınızı yaparken sizleri vicdanlı ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Dileğim bir an önce akan kanın durması ve bu savaşın son bulmasıdır. Tüm ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN