İstanbul için 'turuncu' alarm! Meteoroloji saat verdi

İstanbul için 'turuncu' alarm! Meteoroloji saat verdi

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul için Meteorolojiden 'turuncu' kodlu uyarı geldi. Yağışların gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde sıcaklık bu hafta mevsim normallerinde seyrediyor, ancak bölge bölge şiddetli yaz sağanakları da devam edecek. İstanbul'da dün yer yer etkili olan yağmur, bugün ve yarın kentin genelini etkileyecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan yağışın, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kütahya’da kuvvetli; İstanbul Anadolu Yakası ve Boğaz çevresi, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

METOROLOJİDEN 'TURUNCU' ALARM

Meteoroloji, oluşabilecek olumsuzluklara karşı İstanbul için 'turuncu' kodlu yağış uyarısı verdi. 'Turuncu' kodlu uyarıya göre, yağışların saat 00.00'a kadar sürmesi bekleniyor.

Öte yandan, yağışların Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde çarşamba günü de yerel olarak etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması istendi.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

haritatahmingun1.jpgharitatahmingun2.jpgharitatahmingun3.jpgharitatahmingun4.jpgharitatahmingun5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN