İstanbul’da yaşayanlar akın akın oraya göç ediyor! Kimse arkasına dahi bakmıyor: Nedeni ise…

İstanbul’da yaşayanlar akın akın oraya göç ediyor! Kimse arkasına dahi bakmıyor: Nedeni ise…

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış herkesi canından bezdirdi. Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde hayat git gide zorlaşırken, İstanbul’da yaşanan göç hareketliliği dikkat çekti. Bakın İstanbul’da yaşayanların yeni tercihi neresi oldu…

Son zamanlarda Türkiye’nin göç haritasında ciddi değişiklikler yaşanıyor. Öyle ki veriler İstanbul’dan sıkılanların Muğla’ya akın ettiğini ortaya koydu.

Türkiye’nin en kalabalık ili olan İstanbul’da birçok sorun da baş gösteriyor. İstanbul’da yaşayanların en büyük korkusu olan deprem ise göç hareketliliğini tetikleyen ilk faktör. Bunun dışında kentin Anadolu, Suriye ve Afganistan gibi bölgelerden aldığı göçler de kentte yaşamı olumsuz etkiliyor. Bu yüzden maddi durumu iyi olan ve daha sakin, huzurlu bir hayat isteyenler tercihlerini Muğla’dan yana kullanıyor.

mugla-1.jpg

GÖÇ ETMEK İSTEYENLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Muğla doğal güzellikleri, turistik bölgeleri ve sakin yaşamı ile son zamanlarda herkesin ilgisini çekiyor. Sağlık hizmetlerindeki kalitesi, eğitim ve ulaşımdaki imkanları da kentin göç almasında oldukça etkili.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN