İyi haber az önce geldi: Ölümcül hastalığı yendi! Athena yeniden sahnelere dönüyor

İyi haber az önce geldi: Ölümcül hastalığı yendi! Athena yeniden sahnelere dönüyor

Yakalandığı kanser sebebiyle bir süre müziğe ara veren Athena grubunun solisti ölümcül hastalığı yenmesinin ardından yeniden sahnelere dönüyor. Haberi duyan hayranları ise konseri iple çekiyor.

Lenfoma kanseri nedeniyle bir yıldır tedavi gören ve hastalığını atlatan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz ara verdiği müziğe kaldığı yerden devam edecek. Geçen yıl yakalandığı lenfoma kanseri nedeniyle bir yıldır tedavi gören ve hastalığını atlatan şarkıcı kardeşi Gökhan Özoğuz ile poz verdi.

379667.webp

İYİ HABER AZ ÖNCE GELDİ: ÖLÜMCÜL HASTALIĞI YENDİ! ATHENA YENİDEN SAHNELERE DÖNÜYOR

45 yaşındaki ünlü isim zorlu günleri geride bıraktı. Özoğuz, "Tedavi bitti, önümüzdeki maçlara bakacağız. Yola devam" diyerek hastalığı atlattığını açıklamıştı. Zorlu bir süreç sonrası tekrardan müzik hayatına dönen Hakan Özoğuz konserlerinde takacağı şapkaları denedi. Paylaştığı fotoğrafa Özoğuz " Şapka yarışması başladı" notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN