İzdivaç programıyla tanınan 'Apaçi' Mustafa, Seda Sayan'a demediğini bırakmadı! Aman Seda duymasın...

Katıldığı izdivaç programıyla tanınan Apaçi lakaplı Mustafa, "Ben ne zaman evleneceğim Seda abla?" sözüyle hafızalara kazınmıştı. Mustafa, sosyal medya hesabından Seda Sayan hakkında sözler sarf etti. Mustafa'nın paylaşımı kısa sürede olay oldu.

Seda Sayan ve Uğur Arslan yıllar önce Show TV ekranlarında Evleneceksen Gel isimli izdivaç programını sunmuştu. Yayınlandığı döneme damga vuran programdan birbirinden renkli isimler hafızalara kazınmıştı.

Evleneceksen Gel programında kendisine eş arayan Apaçi Mustafa "Ben ne zaman evleneceğim Seda abla?" sözüyle tanınmıştı. Mustafa o dönem 7'den 70'i herkesin bildiği apaçi dansını programda da yapmış ve o anlar gündem olmuştu.

sdgsdg.jpg

Apaçi lakaplı Mustafa Bilginer, bu kez de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Video çeken Mustafa, programda kendisine verildiği iddia edilen araba, ev ve beyaz eşyaların verilmediğini açıkladı.

mufgf.jpg

Seda Sayan hakkında da ise çok sert konuşan Apaçi Mustafa, Sayan'a karşı öfke kustu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN