İzlenme uğruna bunu da yaptılar! Çığlık sesleri bir an olsun durmadı! Bir kavanoz dolusu böceği...

İzlenme uğruna bunu da yaptılar! Çığlık sesleri bir an olsun durmadı! Bir kavanoz dolusu böceği...

Son dönemde sosyal medyada izlenme uğruna çeşitli rezillikler yapıldığına şahit oldu. Bunlar bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada içerik üreten bir kişi böcek dolusu kavanozu arkadaşına fırlattı ve o anları kayda aldı. Paylaşılan o görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olarak tepki çekti.

Sosyal medya her geçen gün daha ilginç olaylara ev sahipliği yapıyor. Tıklanma uğruna çeşitli yollara başvuran fenomenler arasına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan bir fenomen tıklanma uğruna çektiği video ile tepki çekti.

bocekfg.jpg

Arkadaşının otomobilde oturduğu sırada üzerine bir kavanoz böcek döken kişi o anları kaydederek YouTube hesabından paylaştı. Böceklerin üzerinde olduğunu fark eden genç kız ise çığlık çığlığa bağırdı.

bocekkfg.jpg

Sosyal medya kullanıcıları ise paylaşılan bu görüntülere karşı tepkisiz kalamadı. Bir kullanıcı gönderiye, "Bu nasıl şaka. Bir daha konuşmazdım kesinlikle" yorumunda bulunurken bir başka kullanıcı ise, "Resmen eşek şakası" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN