İzleyecek dizi bulamayanlara müjde! Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'ten yeni dizi geliyor: Bu kez konusu aşk değil

İzleyecek dizi bulamayanlara müjde! Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'ten yeni dizi geliyor: Bu kez konusu aşk değil

Ne izlesem diye kara kara düşünenler yepyeni bir dizi izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in Yer aldığı yeni dizi yakın zamanda izleyici karşısında olacak. Üstelik bu defa konusu aşk değil. İşte detaylar…

Başarılı oyunculuklarıyla sık sık gündeme gelen Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç, Netflix’teki filmlerinden sonra şimdi de yeni bir dizi projesi için bir araya geldi. Yakın zamanda farklı bir platformda izleyicilerle buluşacak olan bu dizi kadrosunda daha birçok ünlü ismi bulunduruyor.

yeni-proje-38-001.jpg

YENİ PLATFORMDA YENİ DİZİ

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in oynadığı Zaman Kapıları isimli dizi yakın zamanda TOD isimli dijital içerik platformunda yayınlanacak. Söz konusu dizinin oyuncu kadrosunda bu 2 başrolün yanı sıra İbrahim Selim, Elçin Afacan, Alper Saldıran, Cem Bender ile Erkan Can da bulunuyor.

yeni-proje-39-002.jpg

Dizinin başrol oyuncularından Birkan Sokullu, “Umarım seyirci ile buluştuğunda da onlar da çok beğenir ve mutlu olurlar” ifadelerini kullanırken, Esra Bilgiç ise şunları söyledi:

“Çok gizem dolu ve karakterlerin hikayelerinin bir anda birleştiği, kaderin ağlarını ördüğü bir hikaye. Sonradan karakterler birbirleri ile karşılaşacak. Sonra da hikaye başlayacak. Ben beğeneceğinizi düşünüyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN