İzleyicileri korkutan kaza: Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü

İzleyicileri korkutan kaza: Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü

Ünlü komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisi sırasında sahneden düştü. Turhan'ın şekeri düştüğü için bayıldığı, ancak yüksekten düştüğü için kaburgalarının kırıldığı öğrenildi.

Tek kişilik stand-up gösterileriyle ve YouTube için ürettiği içerikleriyle tanınan komedyen Özgür Turhan, geçtiğimiz akşam İzmir gösterisi sırasında sahneden düştü.

Turhan'ın hayranlarını endişelendiren kaza sonrası ünlü komedyenin eşi Deniz Bağdaş açıklama yaptı.

Deniz Bağdaş, Instagram üzerinden yayımladığı açıklamasında "Herkese Selam. Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu. Özgür döndüğünde kendisi bir açıklama yapacaktır" ifadelerini kullandı.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN