Johnny Depp ile Al Pacino aynı filmde

Johnny Depp ile Al Pacino aynı filmde

Hollywood efsanesi Al Pacino ile Amerikalı oyuncu Johnny Depp aynı projede yer almaya hazırlanıyor. Deep, teklifi nasıl kabul ettiğiyle ilgili ise; "Al Pacino bu filmi çekmemi istedi, Pacino'yu nasıl reddedebilirim?" ifadelerini kullandı.

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, uzun süre magazin gündeminden düşmeyen Amber Heard ile boşanma davasının ardından ikinci projesine başlıyor. Depp bu kez yönetmen koltuğunda oturacak.

Boşanma davasının ardından "Jeanne du Barry" filmiyle sinemaya dönen Depp, 30 yıl sonra yönetmenlik yapacak. 'Modi' adlı filmde, 83 yaşındaki efsane aktör Al Pacino da yer alacak.

'PACİNO'YU NASIL REDDEDEBİLİRİM?'

NTV'de yer alan habere göre, Pacino, filmde Fransız koleksiyoncu Maurice Gangnat'ı canlandıracak. Depp, "Al Pacino bu filmi çekmemi istedi, Pacino'yu nasıl reddedebilirim?" dedi.

Film, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin I. Dünya Savaşı esnasında Paris sokaklarında ve barlarında yaşadığı kaos dolu 48 saati konu alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN