Kadir Doğulu 6 yıllık eşi Neslihan Atagül'e 'Ayıp' uyarısı! Bakın hangi pozuna kızdı?

Kadir Doğulu 6 yıllık eşi Neslihan Atagül'e 'Ayıp' uyarısı! Bakın hangi pozuna kızdı?

Dizi setinde tanışıp evlenen Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Eşi Neslihan Atagül'ün yaptığı bir paylaşıma ilginç bir yorum yapan Kadir Doğulu şaşırttı. Bakın eşine ne yazdı?

2016 yılında evlenen Neslihan Atatgül-Kadir Doğulu çifti son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Boşanacaklar iddia edilen çift evliliklerini kurtarmıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ikili son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Neslihan Atagül'ün paylaştığı bir gönderiye yorum yapan Kadir Doğulu "Ayıp" diyerek bakın ne yazdı?

kadir.jpg

KADİR DOĞULU'DAN EŞİNE "AYIP" UYARISI

6 yıldır evli olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, her paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor.

kadirli.jpg

Star TV'de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde beraber oynayan ikili Instagram'dan ilginç bir diyaloğa girdi.

bi.jpg

EŞİNİN PAYLAŞIMINA İLGİNÇ YORUM

Neslihan Atagül'ün paylaşımına kayıtsız kalmayan Kadir Doğulu eşine "Ne olacak böyle. Bu nedir böyle ayıp!" diyerek herkesi şaşırttı.

neslihan.jpg

Peki siz Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çiftini nasıl buluyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN