Kahramanmaraş depremi sonrası ünlülerden başsağlığı paylaşımları

Kahramanmaraş depremi sonrası ünlülerden başsağlığı paylaşımları

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından seferberlik çağrıları devam ediyor. Ünlü isimlerden de hem seferberlik hem de başsağlığı mesajları geliyor.

Türkiye ilk olarak Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden gelen 7.7’lik depremin haberiyle yıkıldı. Sabaha karşı saat 04.17’de gelen depremin ardından bu sefer de Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde saat 13.34’te 7.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Son bilgilere göre; 10 ilde toplam vefat eden vatandaşlarımızın sayısı bin 14’e yükseldi. Yaralı sayısı ise 5 bin 385 oldu.

ÜNLÜLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Tüm ülke seferberlik içindeyken, ünlüler camiasında da durum aynı. Sosyal medya hesaplarından ünlü isimler de seferberlik ve yardım çağrılarında bulunurken aynı zamanda başsağlığı mesajlarını da ilettiler.

ahmet-kural.webpAhmet Kural

armagan-caglayan.webpArmağan Çağlayan

ata-demirer.webpAta Demirer

cagla-sikel.webpÇağla Şikel

derya-baykal.webpDerya Baykal

emre-altug-2.webpEmre Altuğ

emre-altug.webpEmre Altuğ

engin-altan.webpEngin Altan Düzyatan

ezgi-mola.webpEzgi Mola

haluk-levent.webpHaluk Levent

hulya-kocyigit.webpHülya Koçyiğit

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN