Kahve sivrisineklerin canına okuyor! Evinize yaklaşmayacaklar, çok basit

Kahve sivrisineklerin canına okuyor! Evinize yaklaşmayacaklar, çok basit

Yaz aylarının başbelası sivrisineklerden kurtulmak için bu yöntemleri uygulamanız yeterli olacaktır. Sivrisineklerin yanı sıra kara sineklerde bol bol ziyaret ediyorsa kesin çözüm burada. Kimyasal ürünleri kullanmak yerine doğal ürünler ile kısa sürede etkili çözüme kavuşun. Sivrisinekleri kapı dışarı edecek 4 farklı doğal yöntem...

Evinizde rahatsızlık veren sivrisinekleri ve kara sinekleri kovabilmek için en etkili yöntemlerden birisi kahve yakmaktır. Gece saatlerinde rahatsızlık vererek uyumanızı engelleyen sineklerden kurtulmak artık çok basit.

kahve-telvesinin-faydalari.jpg

KAHVE TELVESİ

Yaz mevsimlerinin gelmesiyle birlikte baş belası olan sivrisinek ve kara sinekler bir türlü rahat bırakmazlar. Fakat sivrisinekler ve kara sineklerden kurtulmak için kimyasal ürünlere ihtiyacınız olmayacak. Doğal bi şekilde kapı dışarı edeceğiniz sivrisinekler için yöntemi sizinle paylaştık.

Öncelikle kahve içtiğiniz fincanın içerisindeki telveleri biriktirin. Telveleri bir kap yardımıyla saklayarak birikmesini sağlayın. Cam kavanozlarda saklamayın. Daha sonra biriktirdiğiniz telveleri yakarak sivrisinekleri ve kara sinekleri uzaklaştırabilirsiniz. Bu yöntem evinizin kokusunu da değiştirecektir.

lavanta-yagi-faydalari-nelerdir-lavanta-yagi-yuze-nasil-uygulanir-1635166150-0665.webp

LAVANTA YAĞI

Sivrisinekleri ve kara sinekleri evinizden uzak tutmanın bir diğer doğal yolu ise lavanta yağıdır. Lavanta yağı eşsiz kokusu ile birlikte sinekleri evinizden def eder. Sinek kovucu olarak kullanılan lavanta yağı ile sinek ısırıklarından kolaylıkla korunabilirsiniz.

limon-kabugu-yagi-nedir-faydalari-nelerd-4246.jpg

LİMON YAĞI

Tıpkı lavanta yağında olduğu gibi limon yağıda sivrisinekler ve kara sinekler için oldukça etkilidir. Gece saatlerinizde sık sık uykunuzu bölen sinekler artık yanınızdan geçmeyecek. Limon yağını etkili bir şekilde kullanabilmek için bir sprey şişesine 10 - 15 damla damlatarak vücudunuzda açık olan yerlere sürmeniz yeterlidir. Bu yöntem ile sinekler sizlerden uzak duracaktır.

maxresdefault.jpg

PORTAKAL YAĞI

Limon yağı ve lavanta yağı gibi sinekleri kovmakta portakal yağı da sık sık tavsiye edilir. Sinek kovmak amacıyla evde bulunan elektrikli aparatlarda portakal yağı oldukça işlevseldir.

Portakal yağı damlatarak sinekleri evinizden kovabilirsiniz. Elektrikli aparatların ön bölümünde bulunan hazneye birkaç damla damlatmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde doğal yollar ile sineklerden arınabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN