Kalıp gibi yağları tek yöntemle silip süpürün! Saatlerce uğraşmaya son: Bir kerede tertermiz olacak

Kalıp gibi yağları tek yöntemle silip süpürün! Saatlerce uğraşmaya son: Bir kerede tertermiz olacak

Yemek yapmak çok zevkli ve eğlencelidir, ancak yemek yapıldıktan sonra fırın tepsilerindeki yağ lekelerini başınıza belamı dert etmeyin çözümünü bulduk. İşte detaylar…

Ramazan ayı ile beraber misafirler daha çok ağırlanacak ve daha çok yemek yapılacak. Yemekler yendikten sonra kaskatı donmuş yağlı fırın tepsilerini temizlemekte zorlanıyorsanız, harika bir çözümle geldik. Detaylar haberimizde…

BU YÖNTEM SAYESİNDE FIRIN TEPSİNİZİ BİR ÇIRPIDA TEMİZLEYEBİLECEKSİNİZ: UZUN SÜRE SUDA BEKLETME DEVRİNE SON

Fırın tepsinizi temizlemenin kolay bir yolunu bulduk. Bu formül sayesinde fırın tepsilerinizi temizlemek için saatler harcamanıza gerek kalmayacak. İşte pratik temizliğin formülü...

Kirli fırın tepsileri birçok insanın temizlik yaparken en dertli olduğu sorunlardan birisi olmakla beraber başınıza dert açan lekeli fırın tepsilerini kolayca temizlemenin birden fazla yolu vardır.

Bu yöntemlerden bazıları etkili sonuçlar verirken, bazıları ise sadece zaman kaybıdır. Ancak, inatçı lekeleri fırın tepsinizden kesin olarak çıkarmak için bu yöntemi deneyin.

İşte fırın tepsinizdeki inatçı lekeleri çıkarmak için mucizevi bir yöntem...

Fırın tepsileri, temizlenmesi oldukça zor olabilen bir mutfak eşyasıdır, ancak fırın tepsinizdeki katılaşmış lekelerden kurtulmak için bu yöntemi kullanın.

Fırın tepsisinin içini temizlemek için önce sirkeyi az miktarda ılık suyla karıştırın. Karıştırıldıktan sonra, bu karışımı bir fırın tepsisine ekleyin ve bu karışıma en son bir paket kabartma tozu ekleyin.

Bu formda bir süre bekleyin. Ardından tepsiyi iyice temizlemek için bir sünger veya tel kullanın. Fırının ilk günkü gibi göründüğünü ve tüm kirlerin temiz olduğunu görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN