Kan grubunuz karakter özelliklerinizi belirliyor olabilir! En zeki kan grubu ortaya çıktı

Kan grubunuz karakter özelliklerinizi belirliyor olabilir! En zeki kan grubu ortaya çıktı

Japon bilim insanları kan gruplarına göre karakter özelliklerinin belirlendiğini belirtti. En zekilerin olduğu kan grubu hangisidir? Tüm detaylar haberimizde.

Kan gruplarına göre karakter özelliklerinin belirlendiği gibi hastalıklar da belirlenebilmektedir. Kan grupları insanların nelerini belirtmektedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

KAN GRUPLARINA GÖRE KARAKTERİNİZ BELİRLENMEKTEDİR!

Japon bilim insanları kan grupları ile ilgili çeşitli araştırmalar yapmaktadırlar. Araştırmalar sonucunda kan gruplarının karakteristik özellikler hakkında ipuçları verdiği anlaşıldı. Kan gruplarına bağlı olarak en güçlü, zeki kişiler hakkında yorum yapılabilmektedir.Kan

Kan grubuna bağlı hastalık risklerine de değinildiği araştırma sonuçları arasında yer almıştır. Hastalıklara yakalanma risklerinin kan gruplarına göre dağıldığını söyleyebiliriz. Japonya Ketsueki- gata teorisi, kan gruplarımızın kişilik özelliklerimizi belirlediğini savunmaktadır. 1930'lardan bu yana kullanılmaktadır. Her kan grubunun olumlu ve olumsuz özellikleri bulunmaktadır. Kişilik özellikleri vücutta bulunan safra, kan ve balgam ile ilgilidir.

A kan grubuna sahip olan bireyler, zeki, yaratıcı ve iş birliği içerisinde çalışmaya yatkındırlar. Olumsuz özellikleri arasında inatçılık ve gergin olma durumları vardır.

0 kan grubu olan insanlar güven, sezgi, kararlıdırlar. Bencil ve dengesiz olması olumsuz özelliklerindedir. A grup kana göre bencildirler.

AB kan grubundakiler ise akılcı ve uyum sağlayıcıdırlar. Kararsız olmaları, unutkan ve eleştirel olmaları olumsuz özellikleri arasındadır.

B kan grubu kişiler güçlü, tutkulu, empati kurabilen insanlardır. Dengesiz davranışlar ve bencil olmaları olumsuz özellikleri arasında yer almaktadır. A kan grubuna sahip olanlar ile çalışabilmektedirler.

A kan grubundaki insanlar mide kanseri ve kalp hastalıkları artışı ile bilinirler.

B kan grubu kalp rahatsızlığı ve yumurtalık kanseri riski ile bilinirler.

AB kan grubundakiler kalp hastalığı ve kadınlarda preeklampsi gelişme riski artışı ,

0 kan grubunda ülser geliştirme, aşil tendon yaralanmaları gözlemlendiği söylenebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN