Karasinekleri mahveden koku! Evde sinekten eser bırakmıyor! Evin köşelerine yerleştirin

Karasinekleri mahveden koku! Evde sinekten eser bırakmıyor! Evin köşelerine yerleştirin

Evde beklenmedik anda ortaya çıkan karasinekleri yok etmenin en kolay yolu bulundu. Karasinekleri mahveden bu koku anında ortamı terk ettiriyor. İşte karasineklerin asla tahammül edemediği o koku…

Özellikle yaz aylarında ortaya çıkan karasinekler can sıkıcı bir hal almaya başladıysa mutlaka bu yöntemi deneyin. Açık ya da kapalı ortamlarda görülen böceklere karşı alınabilecek farklı önlemler bulunurken kolay üreyebilen karasineklere karşı da bu yöntemi deneyebilirsiniz. Hastalık ve bakteri yayılımını sağlayan bu yönteme bir şans vermeniz gerekiyor. İşte karasineklerin asla tahammül edemediği o koku…

KARASİNEKTEN KURTULMANIN YÖNTEMİ

Ortaya çıkan karasineklerden kurtulmak için farklı yöntemler deneyip bir sonuç alamadıysanız mutlaka bu yöntemi deneyin. Karasinekler karanfil ve limon kokusundan adeta nefret ediyor. Sineksavar bu yöntemi denemek için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • 2 adet limonu ortadan ikiye kesiniz,
  • Limonların iç kısmında 25 karanfil saplayınız,
  • Hazırladığınız karanfil ve limonu evin çeşitli yerlerine koyunuz.

limon-karanfil-sinek.jpg

3 MALZEMELİ SİNEK SAVAR

Karasinekleri ortadan kaldırmak için uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise lavantayı oluyor. Bir fincan lavanta yağı, 1 kapaklı teneke kutu ve sünger ile kolay bir şekilde bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Elimizdeki süngeri lavanta yağına batırdıktan sonra kapaklı teneke kutunun içerisine yerleştirip kapağını kapatınız. 24 saat kadar bu şekilde beklettikten sonra kapağı açıp evin çeşitli bölgelerine yerleştiriniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN