Kardeş acısı onu bitirdi! Şarkıcı Alişan’dan sevenlerine kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı

Kardeş acısı onu bitirdi! Şarkıcı Alişan’dan sevenlerine kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı

2021 yılında kardeşini kaybeden şarkıcı Alişan’dan sevenlerine kötü haber. Eskişehir konserine gitmek için yola çıkan şarkıcı bir anda fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini üzen haberi ise şarkıcı sosyal medya hesabından duyurdu…

Sevilen şarkıcı Alişan, Eskişehir Sivrihisar’da vereceği konser için yola çıktı. Yolculuk esnasında bir anda rahatsızlanan şarkıcı, apar topar Bursa’daki özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

ALİŞAN’A NE OLDU?

Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yaparak sevenlerini bilgilendiren Alişan durumu şöyle açıkladı:

”Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa’da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim"

alisana-ne-oldu.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN