Kardeşlerim Gülay kim, gerçek adı nedir? Özge Akdeniz hayatı ve rol aldığı yapımlar

Kardeşlerim Gülay kim, gerçek adı nedir? Özge Akdeniz hayatı ve rol aldığı yapımlar

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezonda da entrika dolu gelişmelerle her hafta seyirciyi ekran başına bağlıyor. Diziye bu sezon birçok yeni isim dahil olurken son olarak genç oyuncu Özge Akdeniz'in de Gülay karakteriyle kadroya katıldığı öğrenildi. Peki, Kardeşlerim Gülay kim? Özge Akdeniz kim, kaç yaşında? İşte Özge Akdeniz'in biyografisi...

Başrol kadrosunda Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisi yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yeni sezona kadrosuna katılan yeni oyuncularla merhaba diyen diziye şimdiler de yeni bir isim daha dahil oldu. Genç oyuncu Özge Akdeniz diziye Gülay karakteriyle katıldı.

KARDEŞLERİM GÜLAY KİM?

Dizinin kadrosuna yeni dahil olan Gülay karakteri, ailesini bir araya toplayan Asiye'nin yakın arkadaşı olarak ekrana gelecek. Asiye'yle araları çok iyi olacak olan Gülay birçok sahnede yer alacak.

ÖZGE AKDENİZ KİM?

5 Temmuz 1997'de dünyaya gelen Özge Akdeniz, 1.67 boyunda ve 55 kilo. İstanbul doğumlu olan Akdeniz, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ni kazanmış fakat oyunculuk kariyeri için eğitimine ara vermiştir. 2016'da Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başlayan Akdeniz ilk oyunculuk deneyimini Hıçkırık isimli dizide yaşamıştır. Oyuncu bu zamana kadar Keşke Hiç Büyümeseydik ve Yüzleşme isimli dizilerin kadrosunda yer almıştır.

 kardeşlerim gülay kim

ÖZGE AKDENİZ SEVGİLİSİ

Sosyal medyada oldukça aktif olan oyuncular arasında yer alan Özge Akdeniz'in erkek arkadaşı olduğuna dair herhangi bir paylaşımı yok. Bu yüzden oyuncunun hayatında biri olup olmadığı bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN