Kasım ayının en şanslı burçları belli oldu! O burçlar neye el atsa şansları yaver gidecek

Kasım ayının en şanslı burçları belli oldu! O burçlar neye el atsa şansları yaver gidecek

Sonbahar fanatikleri nihayet sevinebilir, çünkü en sonbahar ayı olarak kabul edilebilecek olan aya nihayet birkaç gün kaldı. Bu ay burcunuz için gökyüzünün neler sakladığını öğrenin.

Astroloji başınıza gelecek her şeyi kesin olarak ortaya koyamasa da, nesnel olarak en şanslı zodyak işaretlerini oluşturan belirli yerleşimler vardır. Bunun nedeni evrenin onları daha çok sevmesi değil. Burcunuz temel kişilik özelliklerinizi tanımlar ve birinin şanslı olup olmadığının zorluklara nasıl yaklaştığı ve fırsatları nasıl tanıdığı ile çok ilgisi olduğu bir sır değildir. Şanslı bir tesadüfün ya da mutlu bir kazanın meyvelerini topladığımızda güzeldir, ama genellikle hepimiz kendi şansımızı kendimiz yaratmalıyız. Ne kadar çok çalışırsanız ve psikolojik olarak ne kadar esnek olursanız, kaderin hayatınıza iyi şeyler getirmek için o kadar çok fırsatı olacaktır. En şanslı burçlardan biriyseniz, bunun sizi tembelleştirmesine izin vermeyin. İyi şans asla tutarlı değildir ve en kötü anlarda tükenme eğilimindedir. Bu şansı uzun vadede güvenebileceğiniz bir şeye dönüştürmek hala sizin sorumluluğunuzda.

Kasım geldi: burçlarımız için nasıl olacak? Ne haber getirecek? Her şeyden önce, Mars'ın Boğa burcunda geri çekilme hareketine devam ettiğini ve en az Aralık ayının ikinci haftasına kadar doğrudan harekete dönmeyeceğini hatırlamakta fayda var. 2 Kasım'da Akrep burcunda yeni bir Ay doğacak ve o zaman bir şey ifade edecek: hayatın belirli alanlarında heyecan verici yeni başlangıçlar. İşte Kasım 2022'nin bu ayı için en şanslı burçların sıralaması.

KASIM AYININ EN ŞANSLI BURÇLARI BELLİ OLDU! O BURÇLAR NEYE EL ATSA ŞANSLARI YAVER GİDECEK

senza-titolo-1-23-780x470.jpg

Venüs Oğlak burcuna girmek üzere ve bu burçta doğan herkes için ilişkiler söz konusu olduğunda en iyi pozisyonlardan biri: İletişim kuracağınız herkesle uyum sağlamanın tam zamanı. Yengeç, sevdiklerine olan sevgisini normalden çok daha kolay ifade edebilecek ve aynı zamanda ister kişisel ister profesyonel bir ilişki olsun, partnerinin ihtiyaçlarını anlayabilecektir.

YENİ AY MUTLULUK GETİRECEK

Yeni ay, yeni bir aşk ilişkisi de olabilecek heyecan verici yeni bir yaratıcı macera geliştirebileceklerini ve Jüpiter de bu alana yerleştiğinden, bu işaretin herkesten yaratıcı fırsatlar beklemesi gerekeceğini gösteriyor. Çekmecede çok uzun süre tuttuğunuz kitabı yayınlayabilmeniz gibi. Aslan burcu ikinci hesaba ait, ama sorun değil, değil mi? Mars, kariyer ve kamu itibarı alanında geri giderken, onlar hala her zamanki hırslı inananlar olarak kalırken, bu Mars geçişi, onları hedeflerine ulaşmaktan alıkoymak için her yolu engellemeye kararlıdır.

Ancak, Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte, meslektaşlarımızla ilişkilerin çok daha kolaylaştığını ve iş sorunlarının çarpıcı bir şekilde geliştiğini göreceğimiz gibi, harcadıkları çabanın uzun vadede karşılığını alacağına dair onlara güvence verebiliriz. Bununla birlikte, ilk yer Balık burcuna ayrılmıştır. Kasım ayının başlarındaki yeni ay, yaşam ve genel olarak dünya anlayışının genişlemesiyle bağlantılı bölgede gerçekleşecek ve aynı zamanda seyahat, eğitim veya belki de felsefe şeklinde yeni bir şey denemek için harika bir fırsatı simgeliyor. Jüpiter de gelecek yıl bu alanda olacak ve Balıklara deneyimlerini ve bilgilerini genişletmek için bolca fırsat sağlayacak. Uranüs'ün Kasım ayının sonunda Jüpiter ile hizalanması, size yeni ufuklar sunması ve aynı zamanda kişisel yaşamlarında faydalı değişikliklerin başlangıcını önermesi belki de tesadüf değildir. Vizyonları gözle görülür şekilde açılmaya başlıyor ve bu nedenle aynı eski rutinde sabırsızlanmaya başlamaları hiç de şaşırtıcı olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN