Kayan halılara en basit çözüm! Her evde olan o malzemeyle artık halılarınız kaymayacak: Halılarınızı mıh gibi sabitleyin

Kayan halılara en basit çözüm! Her evde olan o malzemeyle artık halılarınız kaymayacak: Halılarınızı mıh gibi sabitleyin

Halıların kaymasına son verecek çözüm bulundu! Üstelik çok basit bir yöntemle! Her evde bulunan bu malzemeyle halılarınızı mıh gibi sabitleyeceksiniz. Tek malzemeyle halı kaymasını tamamen önleyebileceksiniz...

Kış mevsimiyle birlikte halılar serilmeye başladı. Ancak halı kayması evde zaman zaman tehlikeli alanların oluşmasına sebep oluyor. Bu basit ve etkili çözüm ile artık bu problem tarih oluyor.

HALILAR KAYMASIN DİYE NE YAPILIR?

Halılarınızın kaymasını önlemek için yapmanız gereken tek şey, halının altına streç film sermek. Bu pratik çözümle, halının kaymasını engelleyerek evdeki güvenliği artırabilirsiniz. İşte adım adım uygulayabileceğiniz bu yöntem:

STREÇ FİLM İLE HALI SABİTLEME

Halınızı kenarından yarım metre olacak şekilde katlayın ve altına tamamen yayılacak şekilde streç filminizi hazırlayın.

Hazırladığınız streç filmi, halının altına gelecek şekilde yerleştirin. Film, halının altına sıkıca oturmalı ve tamamen yayılmalı.

Streç filmi halının altına yerleştirdikten sonra, halıyı tekrar yerine koyun ve üzerine düzgünce yayın. Bu sayede streç film halının altında görünmeyecek ve halınızın estetiğini bozmayacak.

Artık halınız güvenli bir şekilde yerinde duracak ve kayma sorununuza veda edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN