Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde sert çıkış! Şener Şen küplere bindi: "Gidin ya"

Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde sert çıkış! Şener Şen küplere bindi: "Gidin ya"

9 Mart'ta vefat eden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde sinirler gerildi! Yine bir diğer usta oyuncu Şener Şen, adeta küplere bindi! "Gidin ya" diyerek tepki gösterdi...

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu, Türk sinemasına yaptığı katkılarla ve birçok önemli yapımın kadrosunda yer almasıyla tanınıyordu. "Çiçek Taksi", "Akasya Durağı" ve "Ah Nerede" gibi yapımlarda rol almasıyla bilinen usta oyuncu, aynı zamanda Sinem Kobal'ın başrolünde olduğu "Selena" dizisinde de 'Yüce Honos' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Yeşilçam'ın önemli isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Ancak, 9 Mart Cumartesi günü, 250'den fazla yapımın kadrosunda yer alan Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatı sanat dünyasını derin bir üzüntüye boğdu. İstanbul'daki evinde yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybeden usta isim, 90 yaşında aramızdan ayrıldı. Bugün ise İstanbul Levent'te kılınan cenaze namazının ardından Feriköy'de toprağa verildi.

ŞENER ŞEN ADETA ÇILDIRDI

Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze törenine eski eşi Suna Yıldızoğlu, Menderes Samancılar gibi tanınmış isimlerin yanı sıra Şener Şen de katıldı. Snop Magazin'in paylaştığı görüntülerde Şener Şen'in öfkelendiği görüldü. Cenaze töreninde bile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlara Şen, "Gidin ya!" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN