Kenan İmirzalioğlu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! "O kadar baş edilmez bir şey..."

Kenan İmirzalioğlu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! "O kadar baş edilmez bir şey..."

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yaşananlar ekran başındakileri duygulandırdı. Programın sunucusu Kenan İmirzalioğlu, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yaşananlar ekran başındakileri duygulandırdı. Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalioğlu, yarışmanın son bölümünde gözyaşlarına boğuldu.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programının son bölümünde duygu dolu anlar yaşandı.

Geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği depremde enkaz altında kalarak sol bacağını diz üstünden kaybeden 29 yaşındaki Aylin Karakuş, programda yarışmacı olarak yer aldı.

29 yaşındaki yarışmacı, duygu dolu anlar yaşayarak "Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum." diye konuştu. İmirzalıoğlu, Karakuş'un bu sözleri sonrasında gözyaşlarına engel olamayarak Karakuş'a sarıldı

Karakuş ardından şunları söyledi:

"O kadar baş edilmez bir şey. Durduk yere kayıplar çok zor. Bir gün bile bacağıma üzülmedim. Aa benim bacağım gitti ben ne yapacağım şimdi? demedim hiçbir zaman. Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti. Ben 30 yaşına nasıl geleceğim diye bazen kendime soruyorum, abim 29 yaşındaydı. Çok zor."

O anlar sosyal medyanın gündemine otururken paylaşım rekorları kırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN