Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi nerede yayınlanacak belli oldu! İşte yeni adresi: Herkes Now TV sanıyordu…

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi nerede yayınlanacak belli oldu! İşte yeni adresi: Herkes Now TV sanıyordu…

Ekranlara dönmek için hazırlık yapan Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İmirzalıoğlu'nun kanalı belli oldu. Yeni dizi o kanalda yayınlanacak.

Kenan İmirzalıoğlu "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisi ile sevenleri ile buluşacak. Dizinin Now TV ekranlarında yayınlanacak söylenirken, yayın kanalı bambaşka çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda yeni dizinin TMC film yapımcılığında ekranlara taşınacağı belirtildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

TMC Film’in patronu Erol Avcı yapımcılığında ekrana taşınacak olan "Ayrılık Da Sevdaya Dahil" dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, uzun bir aranın ardından ekranlara yeniden dönüş yapıyor. Yavuz Turgut imzası ile heyecanı doruklara taşıyan dizi yayın tarihi için gün sayıyor.

kenan-imirzalioglu.jpg

Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş tarafından kaleme alınan dizinin senaryo ve kas çalışmaları da devam ediyor. Herkesin heyecanla beklediği dizinin yayın Platformu ise netflix olacak. Yönetmeninin önümüzdeki günlerde belli olması planlanan dizinin Ekim ayında sete çıkması bekleniyor. Alınan bilgiler doğrultusunda dizinin kadrosunda genç ve usta yeteneklerin yer alacağı aktarıldı.

DİZİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Yavuz Turgul ile Kenan İmirzalıoğlu'nun TMC Film'in yapımcılığında çekeceği dijital dizisi en erken 2025'in Nisan ayında vizyonda olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN