Kerimcan Durmaz elinde tesbihle Polat Alemdar gibi gezdi! O halini görenler inanamadı: Giyimi, saçı bambaşka biri olmuş

Kerimcan Durmaz, elinde tesbihle Polat Alemdar gibi dolaştı! O görüntüsüyle tanınamadı: Giyimi ve saç stiliyle tamamen farklı biri olduğu şaşkınlık yarattı. İşte Kerimcan Durmaz'ın tarzı...

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Kadıköy Moda'da çektiği eğlenceli videosuyla yeniden gündemde. Videoda, Kerimcan'ın elindeki tespihle ve kendine özgü tavırlarıyla Kadıköy Moda sokaklarında dolaştığı görülüyor. Videonun başında erkeksi bir sesle konuşan Kerimcan, izleyenleri gülme krizine soktu.

KERİMCAN DURMAZ RACON KESTİ

kerimcan-durmaz-2.png

Kerimcan Durmaz'ın Kadıköy Moda sokaklarında adeta racon kesmesi, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Videoda, Kerimcan'ın yürürken Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz jenerik melodisi eşliğinde söylediği espri dolu sözler, sosyal medyada hızla paylaşıldı.

Videonun en dikkat çeken kısmında Kerimcan, "Şimdi bak bilader, bizim semtimiz Moda, o yüzden ayağınızı denk alacaksınız. Burada yürümenize oturmanıza kalkmanıza hepiniz dikkat edeceksiniz" diyerek izleyenleri kahkahalara boğdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir