Keşkeleri geride bırakma zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova ve oğlaklar... İşte 29 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Keşkeleri geride bırakma zamanı geldi! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova ve oğlaklar... İşte 29 Aralık 2023 günlük burç yorumu

"Keşke..." Bu cümleyi istediğiniz şekilde bitirebilirsiniz. Şu anda zihninizde bu oyunu oynuyor olabilirsiniz. Mutlu, başarılı, neşeli ya da her ne istiyorsanız onu diliyorsunuz. Mutluluğunuzu tek bir şeye dayandırıyorsunuz, oysa mutluluğun, eğer seçerseniz her an sizin olabileceğini kabul ediyorsunuz.

29 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Karikatür sanatçıları kendilerini bir kaldırımda bir şövalenin önünde oturmuş, durup bakan insanların komik çizimlerini yaparken bulabilirler. Karikatürler genellikle bir kişinin öne çıkan bir özelliğini abartılı bir şekilde tasvir eder, bu nedenle büyük saçlı birinin saçları gerçekten büyük olur veya rengarenk giyinen biri biraz neon tabelasına benzeyebilir. Bir bakıma, hayatınıza yeni giren birini bir karikatür olarak görüyor olabilirsiniz. Bazı şeyleri fark etmiş ve bunları zihninizde abartmışsınızdır. Ancak bilmeniz ve ciddiye almanız gereken çok daha fazla şey var. Bir dahaki sefere bu kişiyle etkileşime girdiğinizde o tarafa odaklanın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün bilgeliğe ve harika fikirlere açık olun. Eleştirel, rahatsız edici ve hatta iğrenç davranan biri bugün sinirlerinizi bozabilir, ancak söylediği şeyler çok ilginç ve değerli bilgiler barındırıyor olabilir. Bu kişi sizi rahatsız ettiği için bazen onu duymazdan gelirsiniz. Bilgi birikimlerini kasıtlı olarak paylaşmıyor olsalar da, sizi rahatsız eden şeyleri bir kenara bırakıp onu dikkatle dinlerseniz, önemli bilgiler elde edebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

"Keşke..." Bu cümleyi istediğiniz şekilde bitirebilirsiniz. Şu anda zihninizde bu oyunu oynuyor olabilirsiniz. Mutlu, başarılı, neşeli ya da her ne istiyorsanız onu diliyorsunuz. Mutluluğunuzu tek bir şeye dayandırıyorsunuz, oysa mutluluğun, eğer seçerseniz her an sizin olabileceğini kabul ediyorsunuz. Mutlu olmanız için belirli bir büyülü şeyin gerçekleşmesine bel bağlamayın. İstediğiniz şeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz, ancak mutluluğunuzu ona bağlı hale getiremezsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakında kendinizi, belki de birinin isteği üzerine, yeni bir çabanın içinde bulabilirsiniz. Bu kişi etkilemek istediğiniz biri olabilir. Yine de tereddüt etmeyin. Bu işe kendinize güvenerek girin. İçine atıldığınız şey hakkında deneyiminiz veya bilginiz olmasa bile, öğrenebilirsiniz. Sorularınız varsa onları sormaktan çekinmeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yeni yıl yaklaşırken biraz üzüntü veya hayal kırıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Eğlenceli bir insan olduğunuz için heyecanlı olmak istiyorsunuz ama bu ruh haline ulaşamıyorsunuz. Kutlayacak bir şeyiniz olsun istiyorsunuz ama kutlanacak bir şey olduğunu hissetmiyor olabilirsiniz. Bu genellikle sizin için yılın melankolik bir zamanıdır çünkü her zaman yüce hayaller için çabalarsınız ve bunlar yeterince hızlı bir şekilde ortaya çıkmadığında, başarısız olduğunuzu hissedersiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Önümüzdeki yıl sizi bekleyen harika şeyler olacak ve şu anda düşünmeniz gereken de bu. Bunu kutlamanın planlarını yapın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde veya başka bir yüksek profilli ortamda yaşadığınız bir sorun kendinizi düdüklü tencere gibi hissettirebilir. Şu anda yaşadığınız korku yüzünden patlamaya hazırmış gibi hissedebilirsiniz. Bir şeyleri doğru yapmak ve bir kahraman gibi ortaya çıkmak istiyorsunuz. Ancak bunu başarabileceğinizden emin değilsiniz. Bu tür bir havayı yaratan tek kişi sizsiniz. Baskı çoğunlukla kendinizden geliyor. Bu durumla eğlenmeye çalışın. Bu deneyimden keyif almak için kendinize meydan okuyun, göreceksiniz ki özgüveninizin arttığını hissetmeye başlayacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İç huzur etrafınızda olup bitenlere bağlı değildir. Tamamen ayrı bir şeydir. Kendiniz ve geleceğiniz hakkında iyimser hissetmenizden kaynaklanır. Sakin bir ruh haline ulaşmanın dünyanızdaki insanlar ve durumlarla ilgili olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu sizin içinizin derinliklerinden geliyor. Dış dünyayı asla kontrol edemezsiniz, ancak ne düşüneceğinizi ve olanlara nasıl tepki vereceğinizi kontrol edebilirsiniz. Bugün, etrafınızdaki kaosu susturmayı ve aynı anda her zaman var olan iyiliğe odaklanmayı seçin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Şu anda kafanız, size yanlış yapan ve sizi derinden yaralayan birini affetme fikriyle meşgul olabilir. Affetme fikri size, o kişinin paçayı kurtarmasına izin vermek gibi geliyor olabilir. Gerçekten üzgün olsa da olmasa da, zihninizde o noktaya bir türlü ulaşamıyorsunuz. Ancak affetmek hiç de böyle bir şey değil. Size yanlış yapan kişiyi hala tanımaya devam etmeyi seçseniz de seçmeseniz de, bu mesele onun kendi yoluna gitmesine izin vermekle alakalı.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son zamanlarda yaptığınız tek şey daireler çizerek koşmakmış gibi görünebilir. Çok fazla koştunuz ama her zaman yaptığınız gibi çok fazla şey başardınız! Kendinizi yorgun ve duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz ama en azından başardıklarınız için kendinize hak verin. Ödül olarak da kendinize önümüzdeki birkaç günü dışarıda geçirme izni verin. Yılbaşı gecesi veya ertesi gün evde kalmak istiyorsanız, öyle yapın. Bunu kendinize hediye edin. Bunu hak ettiniz! Hiçbir davete hayır dediğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin, tabii ki kabul etmek istedikleriniz hariç.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakın zamanda bir kişiye veya duruma bakış açınızı önemli ölçüde değiştirecek bir şey öğrendiniz. Artık daha önce düşündüğünüz şeyin yanlış olduğunu bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama bir dakika bekleyin. Öğreneceklerinizin yalnızca bir kısmını öğrendiniz. Henüz aydınlanmanın ilk aşamalarında olsanız da, daha öğreneceğiniz çok şey var. Henüz herhangi bir yargıda bulunmamaya çalışın. Toplayacağınız bilgilerin geri kalanı fikrinizi bir kez daha değiştirebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir an için gördüğünüz en güzel sanat eserini keşfettiğinizi ve finansal şansınız sayesinde onu satın alabildiğinizi hayal edin. Muhtemelen sık sık bakabilmek için onu bir duvara asardınız. Ancak, birisi sizi, bu eserin duvara asılmayacak kadar çok değerli olduğuna ikna edebilir. Ama onu bir kasaya kilitleseydiniz, bu kadar güzel bir şeye sahip olmanın anlamı ne olurdu? Bunu kalbinizle mi yapıyorsunuz? Onu incitmemek için mi saklıyorsunuz? Eğer öyleyse, onu doğru şekilde kullanmıyorsunuz demektir. Kalbinizi açmak incinebileceğiniz anlamına gelir, ama aynı zamanda ondan zevk alabileceğiniz ve mutlu olabileceğiniz anlamına da gelir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Belirli bir kişiden mümkün olan her şekilde kaçınmaya devam edebilirsiniz. Örneğin, markette onu gördüğünüzde başka bir reyona geçebilir ya da numarasını gördüğünüzde telefonu açmaktan kaçınabilirsiniz. Yine de o kişiyle yapmanız gereken bir konuşma var. Bu kişiden kaçmaya devam etseniz bile bu ortadan kalkmayacaktır. Bu konuşmayı ne kadar erken yaparsanız, taşıdığınız yükten o kadar çabuk kurtulursunuz. Bir dahaki sefere ondan kaçmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN