Keskinliğini kaybeden blendera yumurta şoku! Yöntem basit, uygulayan memnun…

Keskinliğini kaybeden blendera yumurta şoku! Yöntem basit, uygulayan memnun…

Keskinliğini kaybetmiş blender bıçaklarınızı İlk günkü haline getirmek son derece basit. Blender bıçakları yumurta ile şoka giriyor yöntemi uygulayan ise son derece memnun kalıyor. İşte blender bıçaklarına etkili yöntem…

Mutfakta sık sık yardımcımız olan blender hem pratikliği hem de hayat kolaylığı açısından oldukça fazla kullanılıyor. Blender bıçaklarının keskinliğini arttırmak için uygulanabilecek en kolay yöntem bulundu. İşte blender bıçaklarına etkili yöntem…

BLENDERA YUMURTALI YÖNTEM

Blender bıçaklarını Keskin bir hale getirmek için yumurta kabuklarından yararlanmanız gerekiyor. Bu sayede blender bıçakları ilk günkü gibi performans gösterecek.

blender-yumurta.jpg

Yumurta kabuklarını güzelce yıkadıktan sonra iyice kurutunuz. Daha sonra blenderın içerisine koyarak birkaç saniyeliğine çalıştırmanız gerekiyor. Yumurta kabukları bıçak yüzeyini aşındırmaya başlayarak blender bıçaklarının keskinliğini arttıracaktır.

Daha sonra blenderı durdurup yumurta kabuklarını temizleyebilir blender bıçaklarını yıkayıp günlük hayatta Kullanıma devam edebilirsiniz. Son derece pratik ve kullanışlı olan bu yöntem birçok kişi tarafından uygulanıyor.

LİMONA ŞANS VERİN

Yumurta kabuğu yerine farklı bir yöntem denemek İsteyenler ise limonu tercih edebilir. Doğal asidik yapısı ile birlikte bıçak yüzeyindeki paslanmayı temizleyip daha keskin bir hale getirmeye yarayan limon ile blender bıçağınızı silebilir bir süre beklettikten sonra temizleyebilirsiniz.

DOĞAL YAĞLARIN MUCİZEVİ ETKİSİ

Havadan gelen mucizevi etkiler yalnızca insan sağlığı için değil ürünlerimizin sağlığı içinde etkili oluyor. Blender bıçağını daha keskin bir hale getirmek için doğal yağlardan yararlanabilirsiniz. Zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağını bıçak yüzeyine sürerek sürtünmeyi azaltıp keskinliğini arttırmak mümkün oluyor. Fakat bu yağları kullanırken aşırıya kaçmamak son derece önemlidir. Fazla kullanılan ya daha kötü bir performans almanıza neden olabilmektedir.

blender.jpg

TAHIL TANELERİNDEN YARARLANIN

Blender bıçaklarını daha keskin bir hale getirmek için tahıl tanelerinden de yararlanabilirsiniz. Blender bıçağına birkaç dakika boyunca yulaf veya pirinç tanesi sürerek bıçağın keskinliğini arttırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN