Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren hata! Yarışmacı daha ilk soruda elendi

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşkına çeviren hata! Yarışmacı daha ilk soruda elendi

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına o yarışmacı damga vurdu. Yarışmacının daha ilk baraj sorusunda elenmesi herkesi hayrete düşürdü…

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? Yarışması ATV ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde yaşanan durum ise hem izleyicileri hem de yarışmacıları şaşkına çevirdi…

Yarışmaya Bursa’dan katılan Aylan Can, ikinci soruya verdiği cevapla elenerek yarışmadan hiçbir ödül alamadan ayrılmak zorunda kaldı.

İKİNCİ SORUDA ŞOK EDEN AYRILIK

Aylan Can, birinci soruya doğru cevap vererek başarılı bir giriş yaparken, ikinci soruda hiç beklenmedik bir şey oldu ve yarışmacı ödül alamadan yarışmadan ayrıldı.

Yarışmada 'Halis muhlis ne demektir?' şeklindeki soru, yarışmacıyı oldukça zorladı.
Soru ve şıkları şu şekildeydi:

'Halis muhlis ne demektir?'

A- Tam anlamıyla

B- Belki

C- Aşağı yukarı

D- Bir ihtimal

Doğru cevap ise A şıkkıydı.

kim-milyoner-olmak-ister.jpg

Heyecanlanarak soruya acele bir cevap veren ve “C Aşağı Yukarı” diyen Can, daha ikinci sorudan elenirken, yarışmacının yüzündeki şaşkınlık ifadesi de kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN