Kişilik testi: Bilinçaltınız stres toleransınız hakkında neler ortaya koyuyor?

Kişilik testi: Bilinçaltınız stres toleransınız hakkında neler ortaya koyuyor?

Kendinizi stresli mi hissediyorsunuz? Stresli durumlarla ne kadar iyi başa çıktığınızı öğrenmek için bu hızlı ve kolay testi yapın. İlk tepkinizin stresle başa çıkma yaklaşımınız hakkında neyi ortaya çıkardığını görün ve onu nasıl daha iyi yönetebileceğinizi öğrenin. Kim bilir belki de bu test iç huzuru bulmanın anahtarı olabilir!

Kişilik testleri, kişinin kendisini anlamasının ve dünyayla nasıl etkileşimde bulunduğumuza dair fikir edinmenin harika bir yoludur. Bu özel kişilik testi, beğenilen sanatçı Rob Gonsalves'in bir görselini kullanıyor ve katılımcıları ilk önce gördüklerini yorumlamaya zorluyor.

Resimde ilk gördüğünüz şey stresle nasıl başa çıktığınızı ortaya koyuyor.

ROB GONSALVES (1959-2017)

Rob Gonsalves, 1959'da Toronto'da doğan Kanadalı bir sanatçıdır. En çok, fantastik manzaralarda mimariyi öne çıkaran büyülü gerçekçilik sanat eserleriyle tanınır. Gonsalves'in sanat eserleri birçokları için ilham ve hayranlık kaynağıdır.

İLK ÖNCE NE GÖRÜYORSUN?

x.jpg

ŞELALEYİ GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Şelaleyi ilk gören kişiler genellikle çok dayanıklı ve pozitif bireylerdir. Stresli durumlarda sakin kalma ve toparlanma yetenekleri vardır. Stresle başa çıkmak için başa çıkma becerileri geliştirmişlerdir ve hayatın zorlukları karşısında kolayca bunaltılmazlar. Önlerine çıkabilecek engellere rağmen hedeflerine odaklanma gücüne sahiptirler. Devam etme yeteneklerine güvendikleri için risk almaktan korkmazlar.

KADINLARI GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Kadınları ilk gören insanlar, konu stresle baş etmeye geldiğinde daha çatışmacı olma eğilimindedirler. Stresli olay veya durumla uğraşmaktan kaçınırlar veya ertelerler. Bunun nedeni başarısızlık korkusu veya başkaları tarafından yargılanma korkusu olabilir. Sonuç olarak, onları hedeflerinden daha da uzaklaştırabilecek bir kaçınma davranışı geliştirebilirler. Ancak gerektiğinde risk alma ve inandıkları şeyleri savunma cesaretine sahiptirler.

AY GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Ay'ı ilk kez gören kişiler zor durumlarla yüzleşmede zorluk yaşayabilirler. Bunalmış hissettiklerinde izole kalma ve sosyal faaliyetlerden ve ilişkilerden çekilme eğiliminde olabilirler. Hayatın zorluklarıyla başa çıkabilmeleri için duygusal güç geliştirmeleri onlar için önemlidir. Güven ve özgüven geliştirmek, bu zor zamanların üstesinden gelmenin anahtarıdır.

AĞAÇLARI GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Ağaçları ilk gören insanlar genellikle güçlü iletişim becerilerine ve duygusal zekaya sahiptir. İhtiyaç duyduklarında duygusal destek için arkadaşlarına ve ailelerine ulaşmaktan korkmuyorlar. Yardım aramanın bir zayıflık belirtisi olmadığını, aksine cesaret ve gücü simgelediğini anlıyorlar. Çözüm aramak için üzüntü, öfke gibi duygularını açıkça ifade etmekten çekinmezler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN