Kısmetse Olur evinde deprem! En sevilen çift yarışmadan ayrıldı: Öykü Serter açıkladı

Kısmetse Olur evinde deprem! En sevilen çift yarışmadan ayrıldı: Öykü Serter açıkladı

Cansel ve Oğulcan diskalifiye mi edildi? Artık Kısmetse Olur'da Cansel ve Oğulcan çifti yok! Sebebi ne? İşte detaylar...

Son zamanlarda Kısmetse Olur programının diğer popüler çiftleri olan Cansel Ayanoğlu ve Oğulcan Yılmaz'ın da, Aybüke ve Tolga çifti gibi programdan ayrıldığı iddia edildi, ancak çiftin aşklarına devam ettiği söylentileri de yayıldı. Gerçekte ise, Cansel ve Oğulcan programdan ayrılmışlardır. Ancak nedenleri hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Programdaki stres ve gerilim sebebiyle ayrılmış olabilecekleri gibi, kişisel nedenlerle de ayrılmış olabilirler. Ancak, herhangi bir açıklama yapılmadığı için kesin bir şey söylemek mümkün değildir.

cansel ve oğulcan diskalifiye

Kısmetse Olur programının gözde çiftlerinden Cansel Ayanoğlu ve Oğulcan Yılmaz'ın programdan ayrıldığı iddiası sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Yasin Özbek'in haberine göre, Cansel ve Oğulcan programdaki stres ve dayatmalara dayanamayarak soluğu havaalanında almışlar ve yüksek ihtimalle tatile gitmişlerdir. İkili, yapımın "Evlenecekseniz sizi birinci yapacağız" vaadini kabul etmiş olsa da, önlerine konan zorlu şartları içeren sözleşmeyi kabul etmemişlerdir. Bu nedenle kendi istekleriyle programdan ayrılmışlardır.

Kısacası, Cansel Ayanoğlu ve Oğulcan Yılmaz'ın Kısmetse Olur programından ayrıldığına dair çeşitli iddialar bulunuyor. Bazı kaynaklar, ikilinin yapımın sözleşmesindeki bazı şartları kabul etmeyerek programdan ayrıldıklarını iddia ederken, diğer kaynaklar ise Cansel'in diskalifiye edilmesi sonrası Oğulcan'ın da programdan ayrıldığını söylüyor. Ancak tam olarak ne olduğu net olarak bilinmiyor ve çekimlerin canlı olmaması nedeniyle programda ne zaman izleyeceğimiz de belli değil.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN