Kısmetse Olur yarışmacısından Nihat Hatipoğlu'na bir garip soru! Ünlü ilahiyatçı soruyu duyunca şaşırıp kaldı

Kısmetse Olur yarışmacısından Nihat Hatipoğlu'na bir garip soru! Ünlü ilahiyatçı soruyu duyunca şaşırıp kaldı

Yayınlandığı dönem en çok konuşulan programlardan biri olan Kısmetse Olur’un yarışmacılarından Çağrı Taner, Nihat Hatipoğlu’nun programına katıldı. Sorduğu soruyla gündeme gelen yarışmacı izleyenleri şaşkına çevirdi. Ünlü ilahiyatçı soruyu duyunca şaşırıp kaldı...

Kısmetse Olur’un ünlü yarışmacılarından Çağrı Özer bu kez Nihat Hatipoğlu’nun programıyla gündeme geldi. Özer, Hatipoğlu’na yönelttiği soruyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

‘UYGUNSUZ MESAJLAR VE UYGUNSUZ FOTOĞRAFLAR ALIYORUM’

resim-2024-04-03-132046074.png

Çağrı Özer, programda kendi sosyal medya fenomenliğini ve oyunculuk ve müzikle ilgilendiğini belirterek, Nihat Hatipoğlu'na dikkat çeken bir soru yöneltti: "Hocam ben sosyal medya fenomeniyim. Sosyal medya üzerinden kadınlar tarafından uygunuz mesajlar ve uygunsuz fotoğraflar alıyorum” Bu sözler, stüdyoda ve izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

Nihat Hatipoğlu ise Çağrı Özer'e tekrar sormak üzere, "Sana gönderiyorlar yani?" diye tepki gösterdi. Çağrı Özer'in "Evet, bana gönderiyorlar. Bu kul hakkına girer mi?" sorusu üzerine ise Hatipoğlu, "Elbette girer. Bunlar çirkin şeyler. Allah sana yardım etsin. Tuzaklara düşme" şeklinde cevap verdi.

Programdaki bu olay, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve izleyiciler arasında tartışma konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN