Kısmetse Olur yarışmasında ağızları açık bırakan olay! 'Rujun bende kalmış' dedi, yarışmadan sonra ne yaptıkları ortaya çıktı! Bu kadarı da olmaz dedirten hadise

Kısmetse Olur yarışmasında ağızları açık bırakan olay! 'Rujun bende kalmış' dedi, yarışmadan sonra ne yaptıkları ortaya çıktı! Bu kadarı da olmaz dedirten hadise

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına 21. bölümdeki eleme gecesi damga vurdu. İki yarışmacının birden programdan ayrıldığı gecede Zeyd ve Cansel arasında yaşanan ruj diyaloğu dikkat çekti.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının bu haftaki eleme gecesinde yer yerinden oynadı. Sürprizlerle dolu bir eleme heyecanının yaşandığı geceye Cansel ve Zeyd arasındaki diyalog damga vurdu.

AFFET BENİ OYUNUNDA TERS KÖŞE

Yarışmacılar arasında şıklık yarışının yaşandığı eleme gecesinde çiftler arasında "Affet Beni" oyunu oynandı. Çiftler birbirlerini kırdıkları konulardan dolayı özür dileyerek birbirlerine yaklaşarak aralarındaki sorunu çözmeye çalıştı. Oyunu ilk oynayan Aybüke ve Tolga çifti barışırken, Yeliz'in Erol'a verdiği değerin boşa çıkması ve hayal kırıklığı yaşamasından dolayı kendisinden özür dilemesinin ardından ikilinin arasındaki tüm bağlar koptu.

İKİ İSİM BİRDEN YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Oyun faslının son bulmasının ardından sıra eleme anına geldi. Yarışmacılar sırayla elenmesini istediği isim için oy kullanırken erkeklerden Zeyd, kızlardan ise Merve en çok oyu alarak eleme adayı oldu.

 kısmetse olur

Haftanın favori isimleri Yeliz ile Erhan'ın oy sayısına göre programa veda edecek isim belirlenirken ikisinin de aynı sayıda oy aldığı ortaya çıktı. Sonuçlar böyle olunca programa Zeyd ile Merve aynı anda veda etmiş oldu.

"RUJUN BENDE KALMIŞ"

Programdan ayrılırken Cansel'e sataşmak isteyen Zeyd, cebindeki ruju Cansel'e uzatarak "Rujun bende kalmış" dedi. Başta Cansel olacak şekilde tüm stüdyo hayret ederken Cansel, "Ne yapmak istiyorsun? Bu ruj benim değil." diyerek ruju Zeyd'e iade etti.

 kısmetse olur

Ruju geri alan Zeyd hiçbir arkadaşıyla vedalaşmadan ceketi aldı ve stüdyodan ayrıldı. Zeyd'in bu hareketine kimse bir anlam veremezken peşinden Sedat ile Cansel'in koşması da ayrıca kafaları karıştırdı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN