Kısmetse Olur'da iğrenç görüntüler ifşa oldu! İki yarışmacı öyle bir yakalandı ki... İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu

Kısmetse Olur'da iğrenç görüntüler ifşa oldu! İki yarışmacı öyle bir yakalandı ki... İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde ise ortalık iyice geriliyor. Eleme adayları seçen yarışmacılardan biri elenecek. Elenme heyecanı öncesi yaşanan son skandal sosyal medyada gündem oldu. İki yarışmacı öyle bir yakalandı ki... İzleyenlerin tüyleri diken diken oldu. Bu kadarı da pes artık! Canlı yayında gözlerine alamadı. Bakın Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde neler olmuş?

Yıllar sonra tekrardan ekranlara geri dönen Kısmetse Olur, yeni bölümleriyle herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü formatıyla tekrardan YouTube'dan yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur'da son yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Erol ve Elif'in arasında ortaya çıkan görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. İzleyenler gözlerine inanamadı. Bakın neler olmuş?

GÖZLERİNİ BACAKLARINDAN AYIRAMADI!

Öykü Serter'in sunumu ile ekranlara gelen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında skandallar bitmek bilmiyor. İfşa olan son görüntüler 'Pes dedirtti'. Kameralar önünde Erol'un Elif'e karşı bakışları olay oldu.

dffdfd-100.jpg

TEPKİLER ÜST ÜSTE GELDİ

Erol'un gözlerini ayırmadan Elif'in bacaklarına bakması kameralara yansıdı. Durumu fark eden Elif de Erol'un bakışlarından epey rahatsız oldu. İfşa olan görüntüler sosyal medyada gündem olurken, birçok sosyal medya kullanıcısından üst üste tepki geldi.

KISMETSE OLUR ELİF KİMDİR?

Kısmetse Olur Elif, Merve ve Zeyd'in elenmesinin ardından programa katılmıştı. 19 yaşındaki Elif İletişim Fakültesi'nde okuyor. 2 yıl önce İstanbul'da yaşamaya başladı. Kısmetse Olur evinin gelin adayı Elif'in estetiksiz haline ait olduğu iddia edilen fotoğraf, sosyal medyada olay olmuştu.

fdfdfd-86.jpg

KISMETSE OLUR EROL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1985 doğumlu olan Kısmetse Olur Erol 37 yaşındadır. Stili ile dikkat çeken yarışmacı, modacı olarak çalışıyor. Profesyonel moda danışmanlığı ve moda tasarımcılığı yapan Kısmetse Olur Erol, Instagram'da byerolyildirimofficial kullanıcı adıyla yer alıyor.

fdfdfd-87.jpg

Yıldırım "Bugüne kadar birçok ilişki deneyimim oldu fakat doğru ilişkiyi bulamadım. Burada herkesin gözü önünde hatalarımla doğrularımla adayımı bulacağıma eminim ve onu arıyorum" sözleriyle gündem olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN