Kısmetse Olur'un gelin adayı Aycan Varış çileden çıktı! Acun Ilıcalı'ya isyan etti: Yatak odamda bile...

Kısmetse Olur'un gelin adayı Aycan Varış çileden çıktı! Acun Ilıcalı'ya isyan etti: Yatak odamda bile...

Kısmetse Olur programıyla adını geniş kitlelere duyuran Aycan Varış son dönemde yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Programdan sonra şarkıcılığa soyunan Aycan Varış, Acun Ilıcalı'nın ekibinden şikayetçi oldu. MasterChef Türkiye ekibinin oturduğu villaya komşu olan Varış, isyan etti. Bakın Kısmetse Olur gelin adayı Aycan Varış Acun Ilıcalı'ya neden isyan etmiş...

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından olan Aycan Varış, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Yeni bir villa alan Aycan Varış, Acun Ilıcalı'ya isyan etti. MasterChef'in kadın yarışmacılarının olduğu villada komşu olan Varış, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bakın Aycan Varış Acun Ilıcalı'ya neden tepki gösterdi...

SOSYAL MEDYADAN ACUN ILICALI'YA İSYAN ETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aycan Varış, MasterChef Türkiye'nin kadın yarışmacılarının oturduğu evde her gün partiler düzenlediği ve çıkardıkları sesten dolayı rahatsız olduğunu söyledi.

k89-3.jpg

"YATAK ODAMDA BİLE UYUYAMIYORUM"

Kısmetse Olur'un eski yarışması paylaşımında şunları söyledi:

"Acun Medya'nin ekibi mi ne varmış, böyle bir görgüsüzlük... Her gün, hadi ayda üç kere neyse ama evin içinde gürültü, böyle bir kıyamet kopması yok! Vala yatak odamda bile otururken ses dibimde"

Aycan Varış'ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken takipçilerinden peş peşe yorumlar geldi.

k46.jpg

AYCAN VARIŞ KİMDİR?

Aslen Çorumlu olan ve İstanbul’da yaşayan Aycan Varış, 26 yaşında. Üniversite mezunu olan gelin adayı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kareleriyle büyük beğeni topluyor. Kısmetse Olur’da ilk olarak Adnan’a talip olan ancak damat adayından karşılık bulamayan Aycan Varış’ın kendisinden 9 yaş büyük olan damat adayı Onur Yüksel ile evlenmesi bekleniyordu ancak ikili olaylı bir şekilde ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN