Kıvanç Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi: Allah özene bezene yaratmış

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bugün oyunu kullanmak için eşi Başak Dizer ile birlikte sandık başına gitti. Tatlıtuğ'a vatandaşlar tarafından ilgi yoğunken, bir kadın seçmenden gelen 'Allah seni özene bezene yaratmış' iltifatı tebessüme sebep oldu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte Eyüpsultan Göktürk’te bulunan Nejat Sabuncu İlkokulu’nda Cumhurbaşkanı Seçimi sebebiyle oyunu kullandı. Saat 10.00’da okula gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girdi. Görevlilerden oy pusulası ve mührü alan Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, oylarını kullandı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Okulda oy kullanmaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ’u gören hayranları, fotoğraf çekti. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, daha sonra okuldan ayrıldı.

'ALLAH SENİ ÖZENE BEZENE YARATMIŞ'

Sandıkta oyunu kullanan ünlü oyuncuya vatandaşlardan biri “Allah özene bezene yaratmış” yorumlarında bulundu. Bu durum ise sosyal medyada viral oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN