Kız arkadaşına şiddet uygulayan Ozan Güven'den sürpriz karar! 4 yıl sonra ilk kez... Yeni projesi herkesi şaşırttı!

Kız arkadaşına şiddet uygulayan Ozan Güven'den sürpriz karar! 4 yıl sonra ilk kez... Yeni projesi herkesi şaşırttı!

2020 yılında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve o tarihten bu yana hiçbir projede yer almayan Ozan Güven, sürpriz bir karara adım atarak setlere geri döndü. Güven'in yeni projesi belli oldu.

2020 yılında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan ve o tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncu Ozan Güven setlere geri dönme kararı aldı. Yaklaşık 4 yıldır hiçbir projede yer almayarak kendini unutturan Ozan Güven'in yeni projesi belli oldu.

Son olarak 2020 yılında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Babil' dizisinde rol alarak "Egemen Kıvılcım" karakterine hayat veren Ozan Güven, 2020 yılında kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanmış ve13 yıl 6 aya kadar hapsi istenmişti. 4 yıldır gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncu setlere geri dönme kararı aldı.

KENDİSİNİ UNUTTURDU SETLERE GERİ DÖNDÜ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2020 yılından bu yana hiçbir projede rol almayarak kendisini unutturan Ozan Güven, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Taş, Kağıt, Makas dizisinde rol alacak.

Senaryosu Uğraş Güneş tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan'ın oturacağı dizinin çekimlerine bu hafta başlanacak.

Kore yapımı Remember: War Of The Son'dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrıkulu adlı gencin hikayesi ekrana taşınacak. Güven'in dizide 'Harun' karakterine hayat vereceği ve avukat rolünü oynayacağı belirtildi.

Dizide ayrıca Ekin Koç, Hande Ataizi ve Serra Arıtürk Umut gibi isimler rol alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN