Kızıl Goncalar 14. bölüm fragmanı yayınlandı, ortalık yıkıldı! 15 Nisan'ı bekle dur şimdi: Cüneyt ve Zeynep...

Kızıl Goncalar 14. bölüm fragmanı yayınlandı, ortalık yıkıldı! 15 Nisan'ı bekle dur şimdi: Cüneyt ve Zeynep...

Her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran Kızıl Goncalar dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm için nefesler tutuldu, ortalık yıkılacak! 15 Nisan'ı bekle dur şimdi: Cüneyt ve Zeynep...

NOW Tv'nin Gold Film imzalı dizisi Kızıl Goncalar izleyicilerinin heyecanla beklediği 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Hazal Türesan'ın başrollerini paylaştığı dizi, her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü için nefesler tutuldu.

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Meryem'i Levent'le yakalayan Naim'in Meryem'i zina ile suçladı. Meryem, suçlamayı reddetse de bu durum Naim'in zulmüne engel olmaz. Ancak, tarikattan korkan Meryem, boşanmaya yanaşamaz. Yeni bölümün yayınlanan fragmanında Levent’in aklı karışıktır. Öte yandan travmaları nükseden Cüneyd’i, Zeynep görünce; Cüneyd, Zeynep’in elini tutuyor ve yanında kalmasını istiyor.

Yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN