Kızıl Goncalar sevenlerine kötü haber! Yayınlanmama kararı duyuruldu: Tepkilere dayanamadı

Kızıl Goncalar sevenlerine kötü haber! Yayınlanmama kararı duyuruldu: Tepkilere dayanamadı

Kızıl Goncalar dizisi çıktığı ilk günden bu yana tepki alıyordu. Şimdi de Kızıl Goncalar sevenlerine kötü haber geldi! Tepkiler yağan dizi artık yayınlanmayacağını duyurdu. Artık Kızıl Goncalar’ı izlemek isteyenler...

Son zamanlarda gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisi, yayınlanmayacak kararı alınmasının ardından seyircileri şaşırtacak bir dönüş yapıyor. Dizinin artık YouTube gibi dijital platformlarda yayınlanmayacağına dair alınan karar, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırmıştı.

SADECE NOW’DA OLACAK

NOW TV kimin? NOW TV sahibi kim? - En Güncel Magazin Haberleri Sitesi

Ancak yapılan son açıklamalarla birlikte Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümlerinin sadece NOW resmi sitesinden yayınlanacağı duyuruldu. Bu beklenmedik kararın ardından seyirciler, dizinin merakla beklenen 8. bölümü için heyecanla beklemeye başladı.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

RTÜK'ÜN İNCELEME BAŞLATTIĞI KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN YAPIMCISI GOLD FİLM'DEN AÇIKLAMA: “KIZIL GONCALAR'IN NE BİR BELGESEL NE DE BİR HABER DOSYASI OLMADIĞINI AKILDA TUTAN ADİL ELEŞTİRİLERİN KONUSU OLMAK İSTERİZ”

Kızıl Goncalar dizisinin 8. bölümü, Pazartesi akşamı saat 20.00'de NOW ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu dönüşü, seyirciler arasında heyecan ve merakla karşılanırken, yeni bölümün nasıl bir gelişmeyle izleyici karşısına çıkacağı ise büyük bir merak konusu olarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN