Kızıl Goncalar'a damga vuran sahne! Özgür Demirtaş sosyal medyadan paylaştı: "Muhakkak devam etmesi lazım"

FOX TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmüyor. Hem sahneleri ile hem de işlenen konular ile hem izleyicilerin hem de ünlü isimlerin dikkatini çeken dizi hakkında Özgür Demirtaş da yorum yaptı. Demirtaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “muhakkak devam etmesi lazım” yorumunu yaptı.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yer aldığı ve FOX TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar, ilk bölümünden beri dikkatleri üzerine çekiyor. Faniler isimli hayali bir tarikatın hikayesini anlatan bu dizi, ilk bölümü ile tarikatların hedefinde yer aldı ve RTÜK tarafından incelemeye alındı. Bunun yanı sıra dizinin sokaklarda bulunan afişlerine boyalı saldırılar yapıldı.

DENKLEM SAHNESİ ŞOK ETTİ

İkinci bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıkan dizide “denklem sahnesi” izleyenleri şaşkına çevirdi. Zeynep, beyaz tahtada Suavi’ye mantık önermesi konusunu anlatırken, kapalı kızların okutun olmadığına ilişkin zihniyete dikkat çekti.

yeni-proje-10.jpg

Özgü Namal’ın Hayat verdiği Meryem karakterinin kızı olarak dizide yer alan Zeynep, kız çocuklarının okula gönderilmesini bir mantık önermesiyle aktarmaya çalıştı. Dizide anlatılan tarikatın başında bulunan “Efendi Hazretleri” ile barış Özcan Deniz’in hayat verdiği Levent karakterinin babası olan Suavi arasında kurulan bu önerme her iki tarafı da birbirine denk çıkarttı.

kapak.jpg

AYNI ZİHNİYETTE OLDUKLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Zeynep, tahtada anlattıklarından sonra “olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız" cümleleriyle dışarıdan modern görünen Suavi’nin aslında tarikat şehriyle neredeyse aynı zihniyeti taşıdığını anlattı. Zeynep karakterinin bu sahnede aktarmaya çalıştıkları ise sosyal medyada gündem oldu.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’TAN YORUM

Diziye ilişkin açıklamalarda bulunan ve bu sahneyi alıntılayarak bir paylaşım yapan Özgür Demirtaş, "Bu sahne inanılmaz. Bu dizinin muhakkak devam etmesi lazım: Herkesin izlemesi lazım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN