Kızıl Goncalar'ın kara kuzusu Zeynep bakın daha önce hangi dizide oynamış? Mina Demirtaş duru güzelliğiyle hayran bıraktı

Kızıl Goncalar'ın kara kuzusu Zeynep bakın daha önce hangi dizide oynamış? Mina Demirtaş duru güzelliğiyle hayran bıraktı

Her hafta bölümleriyle adeta gündeme bomba gibi düşen Kızıl Goncalar dizisinin kara kuzusu Zeynep bakın hangi dizide oynamış? Mina Demirtaş duru güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor...

Fox TV'nin yeni dizisi "Kızıl Goncalar", yayınlanan ilk iki bölümün ardından RTÜK cezası almasına rağmen izleyici kitlesini ekran başına çekmeye devam ediyor. Durdurma cezası alan dizi, 22 Ocak akşamı 3. kez ekrana geldi.

Oyuncu kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan gibi deneyimli isimleri bir araya getiren "Kızıl Goncalar", tarikatların iç yüzünü anlatan konseptiyle dikkat çekiyor. Ancak, RTÜK tarafından alınan ceza diziye yöneltilen eleştirilere neden oldu.

Diziyi izleyen seyirciler, sahnelerin yanı sıra oyunculara da büyük ilgi gösteriyor. Bu ilginin merkezinde ise Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakteri bulunuyor.

İŞTE ZEYNEP KARAKTERİNE HAYAT VEREN MİNA DEMİRTAŞ

mina-demirtas-oynadigi-diziler.webp

Meryem ve Naim'in kızı, Mira'nın ikiz kardeşi olan Zeynep karakterine hayat veren genç oyuncu Mina Demirtaş, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. 2005 doğumlu olan Mina Demirtaş, oyunculuk kariyerine "Akif" dizisi ile başlamış ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dizi içerisinde tesettürlü bir karakteri canlandıran Demirtaş, ekranda sergilediği duru güzellik ve başarılı performansıyla seyircilerin beğenisini kazandı. Gerçek hayattaki görüntüsü de sosyal medyada paylaşılarak izleyicilerle buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN