Kızılcık Şerbeti 2. sezon fragmanı yayınlandı: Seyirciyi yıkacak sahne

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda, oyuncu Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa karakterinin bebeklerinden bir tanesini kaybetmesi izleyiciyi kelimenin tam anlamıyla yıkacak.

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi, izleyicinin büyük bir merakla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda Doğa, acı haberi alarak bebeklerinin birini kaybettiğini öğreniyor. Fatih ise yaptığı hatadan pişman olmak bir yana, Doğa'yı aldattığı kadınla birbirine giriyor.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kızılcık Şerbeti dizisinin ne zaman başlayacağı seyirci tarafından merak konusu oldu. Dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Yeni sezon fragmanından da anlaşılacağı gibi bu sezon da epey heyecanlı bölümler izleyiciyi bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN