Kızılcık Şerbeti dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri

Kızılcık Şerbeti dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin ilk bölümünde çok kötü reyting alması herkesi şaşırttı. Kızılcık Şerbeti reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı, hatta ilk 10'a bile girmedi diyebiliriz. Ancak atlamamak gerek ki son dönemde sosyal ağlarda oldukça fazla etkileşim yaratan Kızılcık Şerbeti bu konuda birçok rakibinin önünde yer alıyor.

Dizinin yapımı Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor.

#KızılcıkŞerbet hashtag'i yayın sırasında Twitter'da TT listesinin zirvesine oturdu. Oyunculuğu ve hikayesiyle ekranlara farklı bir ruh getiren dizi, sosyal medyada övgü topladı. Kullanıcılar dizinin gerçekçi ve samimi bulduklarını ifade ettiler.

Dizinin reytinglerdeki beklenmedik kötü sonuçları, Yalı Çapkını adlı televizyon dizisinin büyük başarısından kaynaklandı. Çünkü iki dizinin de izleyici kitlesi ortak ve burada daha önce başlayan Yalı Çapkını dizisinin büyük bir avantajı var.

kızılcık şerbeti

İKİ AİLE BİRLİKTE!

Dizinin ilk bölümünde; İnandığı doğrulara bağlı, ilkeli bir kadın olan Kıvılcım, öğrenci olan en büyük kızı Doğa'nın hamile olduğunu öğrenince şoke oldu.

Kıvılcım, kızının ileride başarılı ve mutlu bir hayat sürmesini istemesine rağmen, Doğa'nın erken yaşta hamile kalması ve ardından evden kaçması ve Fatih'le ani bir evlilik yapması karşısında hayal kırıklığına uğramıştır.

Çaresiz ve Doğa'yı kaybetmek istemeyen Kıvılcım, Fatih'i ve ailesini evine davet etti. Kısmen; Farklı kültürlerden iki ailenin ilk kez buluştuğu sahnede tansiyon yükseldi.

Fatih'in ailesiyle tanışınca şoke olan Kıvılcım, öğrencisi Metehan'ın babası Ömer'in de Fatih'in amcası olduğunu öğrendi.

kızılcık şerbeti

İKİNCİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

İlk bölümün yayınlanması sonrasında ikinci bölüm fragmanı seyircilerin karşısında yer aldı. Kızılcık Şerbeti 2. bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Fatih'in ailesi nedeniyle Kıvılcım ile Doğa arasındaki gerilimin giderek arttığı okulda, Pembe ve kızı Nursema'nın terfi için Kıvılcım'ı ziyaret etmesi dikkat çekicidir.

Doğa, okulunu dondurma kararı aldığını söyleyerek Kıvılcım'ı şoke eder ve bu kararın aileler arasındaki dengeyi nasıl değiştireceği merakla beklenir.

Melis Civelek'in yazıp Ketche'nin yönettiği "Kızılcık Şerbeti"nin Cuma günü vizyona girecek olan yeni bölümünde Kıvılcım’ın kızının evlenmek için nasıl bir adım atacağını merakla bekliyor!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN