Kızılcık Şerbeti dizisinde çok konuşulacak Atatürk sahnesi! Sosyal medyadan yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde çok konuşulacak Atatürk sahnesi! Sosyal medyadan yorum yağdı

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde çok konuşulacak Atatürk sahnesi! Sosyal medyadan yorum üstüne yorum geldi...

'Kızılcık Şerbeti' adlı dizi, haftanın en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor ve her bölümüyle büyük ilgi görüyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, son bölümlerinde 'Atatürk' sahnesiyle gündeme oturdu.

Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakteri, kanaldaki programının kapatılması üzerine kocasıyla birlikte Ünal Holding'e işe başlar. Ancak muhafazakar kesimle yaşadığı gerilimlerle de karşı karşıya kalır.

Holding'teki odasını düzenlerken Atatürk portresi koyması, bir şirket çalışanı tarafından "aksesuar" olarak nitelendirildi. Ancak Kıvılcım'ın verdiği güçlü yanıt, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

kizilcik-serbeti-1.webp

Kıvılcım, "Aksesuar değil o. Her şirkette olması gereken bir portre. Ben buraya geçici geldim bir süre sonra çalışıp gideceğim ama o hep burada kalacak. Alışsanız iyi olur" diyerek tepki gösterdi.

kizilcik-serbeti-2.webp

Bu sahne, izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Birçok kullanıcı bu sahneye yorum yağdırdı. Pek çok kişi, "Tebrikler, Atatürk kırmızı çizgimiz", "Kıvılcım'a helal olsun" gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN