Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncu geliyor! Gerilim bir doz daha artacak: O oyuncu Ömer'e partner olarak geliyor

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncu geliyor! Gerilim bir doz daha artacak: O oyuncu Ömer'e partner olarak geliyor

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisi nefes kesmeye devam ediyor. Hikayesiyle dikkatleri çeken dizi sosyal medyada da en çok konuşulan arasına giriyor. Her hafta heyecanın giderek arttığı dizide Ömer'e partner geliyor. İşte detaylar...

Cuma akşamlarına damga vuran Show TV'nin izleyicileri ekranı başına kilitleyen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde yaşananlar sosyal medyaya damga vurmuştu. Apo ile Alev'in aşkı son dönemde en çok konuşulan olaylar arasında yer alırken, diziye yeni bir karakter geleceği ileri sürüldü.

omer.jpg

Yılın en yüksek reytingini alan Kızılcık Şerbeti'ne Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre bomba bir oyuncu katılıyor.

Gold Film imzalı, Ketche’nin yönettiği dizi, iddialı kadrosuyla da adından sıkça söz ettiriyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Görkem' rolünü Özge Özacar'ın canlandıracağı ileri sürüldü. Özacar’ın Ömer (Barış Kılıç) karakterinin hayatına gireceği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından dizideki tansiyonun giderek artacağı düşünülüyor.

acar.jpg

ozge.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN