Kızılcık Şerbeti Fatih bile yanlarında hiç kalır! İşte en sadakatsiz burçlar, bu burçlarla evlenenler yandı

Kızılcık Şerbeti Fatih bile yanlarında hiç kalır! İşte en sadakatsiz burçlar, bu burçlarla evlenenler yandı

Hangi burçların bağlılığı en az ciddiye aldığını merak ediyorsanız, başka yere bakmayın. Bu haberimiz ilişkilerde sadakatsizlik olasılığı en yüksek olan üç işareti ortaya çıkarıyor...

Astrolojinin yaşamlarımız ve kişiliklerimiz hakkında fikir verebileceği bir sır değil , aynı zamanda ilişkilerimiz hakkında da pek çok şeyi ortaya çıkarabilir. Aldatmak hiçbir zaman iyi bir şey olmasa da ilişkilerde meydana gelen bir şeydir ve sadakatsiz olma ihtimali en yüksek burçlar sizi şaşırtabilir. Hangi burçların hile yapma ihtimalinin daha yüksek olduğunu merak ediyorsanız doğru yere geldiniz.

yay.jpg

YAY (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bu burçta doğan insanlar maceracı doğaları ve özgürlük sevgileriyle tanınırlar. Bu, her zaman yeni deneyimler aradıkları için ilişkilerde başıboş kalma olasılıklarını artırır. Kolayca sıkılabilirler, bu nedenle tek eşli bir ilişkiye ilgi duyabilmek için çok fazla uyarılmaya ihtiyaç duyarlar.

5f5f48c117aca90784d74d02.webp

İKİZLER BURCU (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

İkizler burcu iki yüzlü olmaları ve karar vermekte zorlanmalarıyla bilinir. Aynı anda farklı insanlardan etkilenebilirler ve tek bir kişiye bağlanmak zor olabilir. Çapkın ve baştan çıkarıcı olabilirler, bu da davranışlarını kontrol altında tutmazlarsa başlarını belaya sokabilir.

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ (21 MART – 20 NİSAN)

Koç, gezmeyi ve keşfetmeyi seven bir hayvan olan koç burcudur. Bu içgüdü, ilişkiler söz konusu olduğunda sıklıkla sadakatsizliğe dönüşür. Koç dürtüsel olabilir ve düşünmeden hareket edebilir; bu da eğer eylemlerinin sonuçlarını düşünmeye zaman ayırmazlarsa onları yanlış yola sürükleyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN