Kızılcık Şerbeti fragmanı yayınlandı ortalık yıkıldı! Doğa'dan Pembe'ye darbe: Bu evin hanımı da hakimi de artık benim

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz gün 44. bölümle ekranlara geldi. Sosyal medyada damga vuran bölümde yaşananlar heyecanı iyice arttırdı. İzleyici şimdiden merakla 45. bölümde yaşanacakları bekliyor... Kızılcık Şerbeti 45. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yaşananlar...

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti, gerek hikayesi, gerek oyuncu kadrosu gerekse aldığı reytinglerle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara damga vuran dizinin yeni bölümünden de ilk fragman geldi.

apo.jpg

Başrollerinde Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragman sosyal medyada epey ses getirdi.

45. BÖLÜM NELER OLACAK?

Kıvılcım Ertuğrul'a evet dedikten sonra Ömer'in hastalığını öğrenmişti. Ömer, Kıvılcım ve Ertuğrul'u birlikte görmeye dayanabilecek mi?

5.jpg

Fatih ve Doğa tekrar evlenmeye karar verdikten sonra, Abdullah ve Alev olayı engel olmuştu. Pembe artık Doğa'ya düşmandı.

2-005.jpg

Fatih ve Doğa herkesten gizli nikah kıydı. Fragmanın sonunda Doğa'nın hakimiyeti eline alması ve Alev'in geleceğini ima etmesi izleyicileri şoke edecek.

3-004.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 44. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Pembe ilk şoku atlattıktan sonra durumu kabul etmeyip savaşmaya başlayacaktır. Artık tek hedefi Alev ve ailesini kendilerinden uzak tutmaktır.

Alev ve Abdullah, birlikteliklerinin aileleri tarafından sandıkları kadar kolay kabul görmeyeceğini anlasalar da çıktıkları yoldan dönmeye niyetleri yoktur.

4-001.jpg

Ömer'in hastalığının ortaya çıkması ve geçirdiği ameliyat tüm aileyi bir araya getirecektir. Ömer hayata dönmüştür. Artık tek amacı kaybettiği aşkı Kıvılcım'ı tekrar geri kazanmaktır. Ancak işi zordur, çünkü Kıvılcım başta arkadaş olarak gördüğü Ertuğrul ile yeni bir ilişkiye başlamanın arifesindedir.

doga.jpg

Pembe ilk şoku atlattıktan sonra durumu kabul etmeyip savaşmaya başlayacaktır. Artık tek hedefi Alev ve ailesini kendilerinden uzak tutmaktır. Mustafa'ya baskı yaparak Sönmez ile olan lokanta ortaklığına son verdirir. En büyük düşman olarak da Doğa'yı görmektedir. Fatih annesinin yarattığı gerginliği her ne kadar bertaraf etmeye çalışsa da Pembe kararından asla taviz vermemeye yeminlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN