Kızılcık Şerbeti Nursema'yı görenler gözlerine inanamadı! Fanları isyan isyan etti! "Umut'tan ayrıl..."

Kızılcık Şerbeti Nursema'yı görenler gözlerine inanamadı! Fanları isyan isyan etti! "Umut'tan ayrıl..."

TV8 ekranlarında artık gelenekselleşen O Ses Türkiye Yılbaşı'nın çekimleri geçtiğimiz gün gerçekleşti. Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteriyle büyük çıkış yakalayan Ceren Karakoç da yarışmacılar arasında yer aldı. Sosyal medyadan yayılan o görüntüler olay yarattı...

Yıllardır yılbaşı akşamlarının olmazsa olmazı haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı programının çekimleri gerçekleşti. Jüri koltuğunda Meryem Üzerli, Ebru Gündeş, Murat Dalkılıç ve Acun Ilıcalı'nın yer alırken programı sunucusu ise Beyazıt Öztürk oldu. Gece boyunca pek çok ünlü isim de sahne aldı.

serbeyfg.jpg

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisi son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında. Dizinin hikayesinin yanı sıra karakterler de sık sık gündem oluyor. Dizide canlandırdığı Nursema karakteriyle halk tarafından epey sevilen Ceren Karakoç'ta TV8 ekranlarında yer alan O Ses Türkiye'de sahneye çıktı.

kizlikcik.jpg

Şarkı söylemek için sahneye çıkan Karakoç, Kızılcık Şerbeti fanlarıyla karşılaştı. Seyircilerim Karakoç'a 'Abla Umut'tan ayrıl' dediği anlar gündem oldu. Karakoç bu sözlere gülümseyerek yanıt verdi.

osesfgdf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN