Kızılcık Şerbeti oyuncuları şokta! Ne olduğunu anlamadılar! Tam 5 hafta…

Kızılcık Şerbeti oyuncuları şokta! Ne olduğunu anlamadılar! Tam 5 hafta…

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşkına çevirdi. Oyuncularda Neye uğradığını şaşırdı. Tam 5 hafta boyunca sürecek. İşte Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşkına çeviren o açıklama…

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, gündemdeki sıcaklığını koruyor. Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen gerdek gecesi sahnesi ile çok konuşulan diziye RTÜK kararı çıktı. RTÜK tarafından verilen karar kapsamında diziye 5 hafta durdurma cezası ve 1.5 milyon TL para cezası verildi. İşte Kızılcık Şerbeti dizisinde herkesi şaşkına çeviren o açıklama…

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI ŞOKTA

TV 100’de yer alan haber doğrultusunda kanal yönetimi mahkemeye başvuruda bulunarak RTÜK kararını yürütmesine durdurma kararı almıştı. RTÜK kararı itiraz ederek ceza gerekçesi ile birlikte savunmaları mahkemeye sundu.

kizilcik-serbeti.jpg

Ankara İdari Mahkeme tarafından görülen dava sonucunda yürütmeyi durdurma kararı alındı. Bu kapsamda 14 Nisan 2023 tarihinden itibaren 5 hafta boyunca durdurma cezası verildi. Kızılcık Şerbeti 5 hafta boyunca ekranlarda olmayacak.

evrim-alasya-kizilcik-serbeti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN