Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın yeni partneri belli oldu: Ünlü oyuncu kadroya katılıyor

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın yeni partneri belli oldu: Ünlü oyuncu kadroya katılıyor

Show TV’nin iddialı dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde Doğa'nın hayatına yeni biri girecek. Merakla beklenen karakteri canlandıracak oyuncu ise Kaan Taşaner oldu.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam ekrana gelecek 55. bölümünde tansiyon yükselecek. Dizinin tüm akslarında gerilim tavan yaparken, Fatih'ten boşanan Doğa’nın hayatına da yeni biri girecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bir süredir kendisini çocuğuna adayan Doğa’nın hayatına girecek olan zengin iş insanı 57. bölümde hikâyeye dahil olacak. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin kadrosuna katılacak isim bugün belli oldu.

1-007.jpg

PROVALARA BAŞLAYACAK

Oyuncu Kaan Taşaner, fenomen dizinin yapım şirketi Gold Film’le anlaştı. Hayat vereceği karakterin adı henüz netleşmeyen Taşaner rol için provalara başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN