Kızılcık Şerbeti'nde 2 ayrılık birden: Bu bölüm diziye veda ediyorlar

Kızılcık Şerbeti'nde 2 ayrılık birden: Bu bölüm diziye veda ediyorlar

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin bu haftaki bölümünde iki ayrılık birden yaşanacak. Dizide Ertuğrul rolünü canlandıran Kayra Şenocak ile Mihri'ye hayat veren Gizem Yanık diziye veda edecek.

Cuma akşamlarına damga vuran, fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nden iki ayrılık haberi geldi. Her bölümü çok konuşulan ve sosyal medyada gündemden düşmeyen dizinin oyuncu kadrosundan bu hafta iki isim ayrılıyor.

kizilcik-serbo.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 7 Haziran tarihinde sezon finali yapması planlanan dizide Ertuğrul rolüne hayat veren Kayra Şenocak ile Ertuğrul'un kızı Mihri'ye hayat veren genç aktris Gizem Yanık diziye 55. bölümde veda edecek.

mihri.jpg

Öte yandan, Ertuğrul ve Mihri karakterlerinin seyircinin sevdiği için sezon başında planlanan süreden daha uzun dizide kaldıkları öğrenildi.

ertugrul.jpg

Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi üzerine 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı.

Dizinin ana oyuncu kadrosunda ise Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN