Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi belli oldu: Doğa'ya yeni partner geliyor

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali tarihi belli oldu: Doğa'ya yeni partner geliyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa karakterine yeni bir partner geliyor. Bahsi geçen partnerin zengin bir iş insanı olacağı öğrenilirken karaktere hayat verecek oyuncu henüz kesinleşmedi. Öte yandan, dizinin 7 Haziran tarihinde sezon finali yapması planlanıyor.

Gold Film imzalı fenomen dizi Kızılcık Şerbeti reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Her hafta olay üzerine olay yaşanan dizide tansiyon hiç düşmüyor. Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dizide Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa karakterinin hikayesi merak konusu haline geldi.

kizilcik-serbeti-final.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevenlerinin artık yüzünün gülmesini beklediği Doğa karakterine ilerleyen bölümlerde bir partner geliyor. Karakterin zengin bir iş insanı olacağı öğrenilirken role hayat verecek oyuncunun kimliği henüz belirsizliğini koruyor.

kizilcik-serbeti-final-2.jpg

Kızılcık Şerbeti’nin 7 Haziran’da ekrana gelecek 66. bölümde sezon finali yapması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN